Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Edzés utánra jó a tejbegríz?

Edzés utánra jó a tejbegríz?

Figyelt kérdés
Nem közvetlen utána, hanem mondjuk estére. Az étkezési búzadarában elég sok fehérje van, plusz a tej. Fél liter tejből szoktam csinálni, meg 100 gramm búzadarából.

jún. 21. 20:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
A lényeg, hogy meglegyen minden nap az elegendő fehérje és kalória.
jún. 21. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha

- egész nap eszel elég fehérjét, szémhidrátot, zsírt es kalóriát

- jól érzed magad tőle

Akkor igen

jún. 21. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Engem hizlal mint a disznót a gríz
jún. 21. 21:57
 4/10 anonim válasza:
74%
Legjobb
jún. 21. 22:45
 5/10 anonim válasza:
55%

Anyám nagyüzemben gyártja nekem, naponta 3 adagot is megeszek. 3x400g 3,5%-os tejből, vagy ha ad el a telekszomszédunk kecske tejet, akkor abból.

Évi plusz 3-4kg izom jött fel rám majdnem 3 éven keresztül, aztán belassultam a felére, de nem panaszkodom, szép nagyra nőttem már így is. Persze nem csak a tejbegríztől és tejberizstől, attól azért többet kell enni és tenni a növekedésért.

jún. 22. 00:06
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

...az étkezési búzadarában elég sok a fehérje..

Te jó ég, alap dolgokkal nem vagy tisztában. A búzadara nem fehérje, szénhidrát. A mai világban google abarátod, legalább alap dolgoknak olvass utána.

jún. 22. 06:38
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg igen.
jún. 22. 08:40
 8/10 A kérdező kommentje:
jún. 22. 17:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Átlag 10 gramm fehérje nem elhanyagolható adag 100 grammhoz nézve. Persze a szénhidrát több van benne, de nem ez volt a kérdés.
jún. 22. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

"búzadarában elég sok fehérje van"

Ami elég rossz hatásfokkal hasznosul izom hiperteófiára. Ilyen szempontból az a 10g búza fehérje nagyjából 4g tejfehérjével egyenlő. Vagyis az izomnövekedésed szempontjából többet nyersz a tejből, amivel készül, mint a búzadarából.

jún. 28. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!