Edzés utánra jó a tejbegríz?
Ha
- egész nap eszel elég fehérjét, szémhidrátot, zsírt es kalóriát
- jól érzed magad tőle
Akkor igen
Anyám nagyüzemben gyártja nekem, naponta 3 adagot is megeszek. 3x400g 3,5%-os tejből, vagy ha ad el a telekszomszédunk kecske tejet, akkor abból.
Évi plusz 3-4kg izom jött fel rám majdnem 3 éven keresztül, aztán belassultam a felére, de nem panaszkodom, szép nagyra nőttem már így is. Persze nem csak a tejbegríztől és tejberizstől, attól azért többet kell enni és tenni a növekedésért.
...az étkezési búzadarában elég sok a fehérje..
Te jó ég, alap dolgokkal nem vagy tisztában. A búzadara nem fehérje, szénhidrát. A mai világban google abarátod, legalább alap dolgoknak olvass utána.
"búzadarában elég sok fehérje van"
Ami elég rossz hatásfokkal hasznosul izom hiperteófiára. Ilyen szempontból az a 10g búza fehérje nagyjából 4g tejfehérjével egyenlő. Vagyis az izomnövekedésed szempontjából többet nyersz a tejből, amivel készül, mint a búzadarából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!