Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Babának szabad enni vacsorára...

Babának szabad enni vacsorára jóéjt tejbegrízt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kisbabám 6,5 hónapos. Tápszeres születèse óta. Kiváltottuk már az ebédet bébiételt kap, valamint tízóraira-uzsira gyümit vagy zöldséget.

Az a kérdésem hogy vacsorára adhatok neki jóéjt tejbegrízt/tejpépet ? Van köztetek aki azt a babának este? A védőnő azt mondta lehet neki adni és akár ki is válthatjuk de én úgy tudom legalább 1 éves korig(vagy több) tápszert kell kapnia és nem ehet sűrű kaját este.

máj. 30. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Éppen a sürübb étel az, amitöl annyira jól lakik, hogy át tudja aludni az éjszakát vagy nagy részét!
máj. 30. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Te adtál a babádnak ?
máj. 30. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, csak nem késztermékeket, hanem mindent magam föztem.
máj. 30. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
25%

Igen, de ne utolsó étkezésre, hogy ne terhelje meg a pocit. Van akit nem zavar, az enyémek tele hassal rosszul alszanak.

Fél 6kor ettek szilárdat(tejbegrízt is), és alvás előtt közvetlen negyed 9kor tápszert.

Sosem keltek mert éhesek.

máj. 30. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Én nem adnék ennyi cukrot a gyerekemnek de te tudod.
máj. 30. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

#5 egy zseni vagy a lepontozgatással, a joejt tejbegríz cukormentes.

Pár gyerek felnőtt ezzel együtt is.

máj. 30. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:

6os zsenike.. olvasd el a csomagolást mielőtt próbálod úgy osztani az észt hogy közben neked sincs.

15,3gr cukor van egy adagjában(tehát amit vacsorára megeszik), ami egy csapott evőkanálnyi mennyiség... és ez csak a vacsora. A gyümölcscukor is cukor, gyorsan felszívódó, felesleges szénhidrát. Én nem mérgezném ilyennel a gyerekem.

Szerinted egy pár hónapos gyereknek mennyi a cukor igénye egy napra?

jún. 1. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyümölcscukor természetes, amit jól bont le a szervezet, nem méreg.

A hozzáadott cukor felesleges.

Lehet, hogy tudsz olvasni, de attól még nem értesz hozzá.

jún. 1. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!