Babának szabad enni vacsorára jóéjt tejbegrízt?
Sziasztok. Kisbabám 6,5 hónapos. Tápszeres születèse óta. Kiváltottuk már az ebédet bébiételt kap, valamint tízóraira-uzsira gyümit vagy zöldséget.
Az a kérdésem hogy vacsorára adhatok neki jóéjt tejbegrízt/tejpépet ? Van köztetek aki azt a babának este? A védőnő azt mondta lehet neki adni és akár ki is válthatjuk de én úgy tudom legalább 1 éves korig(vagy több) tápszert kell kapnia és nem ehet sűrű kaját este.
Igen, de ne utolsó étkezésre, hogy ne terhelje meg a pocit. Van akit nem zavar, az enyémek tele hassal rosszul alszanak.
Fél 6kor ettek szilárdat(tejbegrízt is), és alvás előtt közvetlen negyed 9kor tápszert.
Sosem keltek mert éhesek.
#5 egy zseni vagy a lepontozgatással, a joejt tejbegríz cukormentes.
Pár gyerek felnőtt ezzel együtt is.
6os zsenike.. olvasd el a csomagolást mielőtt próbálod úgy osztani az észt hogy közben neked sincs.
15,3gr cukor van egy adagjában(tehát amit vacsorára megeszik), ami egy csapott evőkanálnyi mennyiség... és ez csak a vacsora. A gyümölcscukor is cukor, gyorsan felszívódó, felesleges szénhidrát. Én nem mérgezném ilyennel a gyerekem.
Szerinted egy pár hónapos gyereknek mennyi a cukor igénye egy napra?
A gyümölcscukor természetes, amit jól bont le a szervezet, nem méreg.
A hozzáadott cukor felesleges.
Lehet, hogy tudsz olvasni, de attól még nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!