Tejbegríz egy bodysnak, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Pár testépítőnél olvastam, köztük valahol Vörös Zolinál is, hogy reggelire előszeretettel fogyasztanak tejbegrízt. Én is szeretem, de megtévesztő, hogy ugye "alapvegyülete" a tej, ami nem jó testépítés szempontjábó. Tényleg ilyen jó lenne reggelire? Hogy van ez? :)#edzés #tejbegíz
2012. okt. 21. 20:15
1/4 anonim válasza:
Nem jó, a gríz sem, és a tej sem, de néha csaló kajának mehet tömegelésnél, csak ne higgyük, hogy jó. Vörös Zoli megteheti az ő genetikájával és egyéb cuccaival.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlasz reggelinek? :)
A Zab+protein kombótól már az idegbaj kerülget, szeretnék már változtatni néha. :)
2012. okt. 21. 20:24
3/4 anonim válasza:
rántotta,omlett, Mogyoróvajas TK kenyér mellé 1 pohár fehérje... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!