A most akciós aldis 2l jégkrémet próbáltátok már? Megéri?
Figyelt kérdés
jún. 8. 15:54
1/7 anonim válasza:
Ha lenne itt Aldi simán vennék egyet, pár gombóc fagyi áráért persze, hogy megéri. Persze, hogy nem lehet csúcsminőség, de kit érdekel a kánikulában.
2/7 anonim válasza:
Mit veszítesz vele? Bizonyára nem a legjobb minőségű, de ha csak pár falatra is alkalmanként jólesik, már megérte, és el fog fogyni. Nemrég jártam a XI. kerületben, elmentem egy fagyizó előtt és 700 ft körül, talább több, na de a lényeg, hogy őrülten sokat kértek egy egyetlen **aros gombócért. Csupán egy gombócka, semmi szórás, tejszínhab vagy extra cucc a tölcséren. Bizonyára finom lehet, na de ennyire? Ráadásul veszel a kínaiban valamilyen csokoládét, arra öntesz nagyon-nagyon kevéske tejet, megkikrózod, jól összekevered és kaptál csokiöntetet. Én egyszer így ettem segítettem egy ritka xar fagylalton, összekevertem egy kevéske csokiöntetet a fagyival, rögtön jobb lett.
3/7 anonim válasza:
Szerintem jó, persze, megéri. Most az hogy személyesen a te ízlésednek megfog-e felelni, ezt csak úgy tudod meg, hogy kipróbálod. Én is próbáltam már olyan fagyit, ami mások szerint isteni, de nekem nem ízlett. Szóval ez személyes ízlés kérdése, de nekem ízlett az Aldis.
4/7 anonim válasza:
megforditott elolvasod a hozzabalokat es összehasonlitod avval amit szeretsz...
5/7 anonim válasza:
Nekem többet ér az egészségem, mint hogy cukorral meg fruktóz-glükózsziruppal tömjem magam, és még fizessek is érte. De kinek mi éri meg...
7/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert beakarok vásárolni jégkrémből, és sajnos 2 boltba nem tudok elmenni egy úttal, mert elolvad, és szarból nem akarok bevásárolni.
jún. 9. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!