Próbáltatok már hasonlót?
Figyelt kérdés
A karantén alatt megcsömörlöttem a hústól. Kitaláltam, hogy darált hús helyett gombát egy kicsit megpirítok, babot megfőzök,és ezeket átnyomom krumplinyomón. Szerintetek működhet?2021. márc. 9. 13:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb zöldségfasírtokat készíteni. A darált hús feelingre talán a lencse lehet jó.
2/7 anonim válasza:
Attól függ, utána mi a célod velük. Kiváló pástétomokat és fasírt szerű ételeket lehet csinálni hasonló alapanyagokból.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem fasírtba, abból tényleg nagyon jó zöldségfasírtokat készítettem. Pl. spagettibe, rakott tésztába, stb.
2021. márc. 9. 14:21
4/7 anonim válasza:
Spagettit én vöröslencsével csinálom, nekünk nagyon bevált. Rakott tesztavs
5/7 anonim válasza:
*Rakott tésztába borsófehérje esetleg.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék borsófehérjét. A "kivonatokat" és a szójatermékeket egyáltalán nem szeretném.
2021. márc. 9. 14:58
7/7 anonim válasza:
Igen, működik, villával is összetörheted picit, a lényeg, hogy darabos maradjon, mert ha pl aprítóba teszed, és teljesen ledarálod, akkor folyékony massza lesz. Csicseriborsóval és más hüvelyessel is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!