Miért nincs kis kerek szeletelt sajt zsömlébe, hamburgerre?
Figyelt kérdés
Kétlem, hogy technológiai, vagy gazdaságossági oka lenne. Talán hagyomány, hogy hamburgerbe szögletes sajtszeletet kell tenni?2024. jún. 1. 11:00
1/16 anonim válasza:
szernintem azért mert a sajtokat hengerben lehet kapni (vagy negyedekben, félben) és ha belegondolsz akkor a sajtot úgy vághatják pl a mekiben hogy egy nagy kengert negyedbe vágnak és azt ugye felszeletelik mert így a legegyszerűbb. meg ha karikákat vágnának ki belőle a szemét is sok lenne meg az idő is amit rááldoznak. de én ennek örülök legalább több sajtot adnak :D
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
hát szerintem lehet ez sokkal drágább
4/16 A kérdező kommentje:
#1 Nyilván nem így gondoltam, hanem hogy a sajt olyan, mint egy felvágott
#2 Rosszul fogalmaztam, tehát miért ritka, és ha van is, csak ömlesztett
2024. jún. 1. 12:25
5/16 anonim válasza:
Gondolom lapka sajtra gondolt a kérdező de az tényleg nincs.
6/16 A kérdező kommentje:
#5 Az is ömlesztett, és ha arra gondoltam volna, azt írtam volna. Normál sajtra gondoltam, ami általában kerék formájú, de talán lehetne kisebb átmérőjű is.
2024. jún. 1. 13:34
7/16 anonim válasza:
Van. A Lidlben trappista.
De neked kell szeletelni.
8/16 anonim válasza:
Tolle-nak is van, mininek árulják.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem.
2024. jún. 1. 14:05
10/16 anonim válasza:
lehet kapni karika szeleteltet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!