A szeletelt, vákuumcsomagolt felvágottak (párizsi, baromfi szelet, sonka stb) miért nyálkásak sokszor?
Figyelt kérdés
Nincsen lejárva a szavatossága, frissen kibontva pedig egy jól látható/tapintható fura bevonat van rajtuk, amit csap alatt lemosva vagy szimplán letörölve el lehet távolítani, de akkor is érdekesnek hat az egész.
Más is tapasztalt ilyet előre csomagolt felvágottak esetében?
máj. 28. 00:34
1/6 anonim válasza:
Van levük, de nyàlkàsnak nem mondanám.
2/6 anonim válasza:
Igen nagyon gyorsan megragadósodnak egy kicsit még hűtőben is, mi olyankor már nem merjük megenni.
3/6 anonim válasza:
Közel szavidőseknél tapasztaltam de igen semmi gond vele.
Lehet spórolnak a tartósító gázzal.
4/6 anonim válasza:
A gyors romlást én a csirkehúsoknál szoktam tapasztalni, de a kérdező arról beszél, hogy ő már felbontáskor tapasztal nyálkás állagot. Ez semmiképp sem normális m
5/6 anonim válasza:
Tartósító trutyi. Már, ha arra a kicsit zselés, átlátszó dologra gondolsz. Egyrészt tovább eláll, másrészt nem ragadnak össze a szeletek (én mindig átrakom a felbontott szalámikat, sonkákat egy tupperbe, hogy ne száradjon ki és ne legyen olyan szagú az egész hűtő, ha teszek alá papírtörlőt, az felitatja ezt a trutyit, viszont - főleg a sonkát - nehéz lesz utána elválasztani a szeleteket egymástól).
6/6 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, köszönöm az infot/tájékoztatást mindenkitől.
máj. 28. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!