Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Hamburgerbe miért tesznek...

A Hamburgerbe miért tesznek uborkát? Ki szoktam venni de akkor is blöeh. 🤢

Figyelt kérdés

2024. máj. 20. 09:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont a kígyó ubi elfogadható, a savanyú rossz, a kovászost kb ki is hánynám ha elém raknák úgy 🤮🤮

Szerencsére ilyet még nem is hallottam hogy kovászost rakjanak burgerbe, inkább kígyóubi vagy savanyú szokás.

2024. máj. 21. 14:49
 22/27 anonim ***** válasza:
87%

Pedig a kovászos uborka, ha finom akkor az a legjobb a hamburgerbe. Nyilván nem a poshadtra kell gondolni. Savanyúból is van ez az édesebb stílusú amerikai zászlós uborka. Szerintem az is isteni hamburgerbe.

A kígyó meg egy NYERS valami a sült dolgok mellé.. szerintem bűn rossz benne.. én konkrétan kihajítom belőle, nem is értem, hogy milyen indíttatásból rakják bele..

2024. máj. 21. 14:59
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy “finom kovászos uborka” legalábbis számomra 🤢

Azt nem tudom miért fura a nyers uborka, mikor a saláta, paradicsom, esetleg hagyma is nyers a hambiban.

2024. máj. 21. 15:05
 24/27 anonim ***** válasza:
84%

Hát én hagymát se rakok bele nyersen és paradicsomot is csak ritkán..

Salátat meg nem tudod igazából más formában fogyasztani.. :D

Nekem a kígyó uborka alaból ilyen ha egy évbe egyszer eszem az már bőven elég kategória.

Kovászosból meg meg tudnék enni mindennap 1 kg -t kb. 😀

2024. máj. 21. 15:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Magamtól én se rakok bele kígyóubit, de azt nem piszkálom ki ha kajáldában belerakják. :D

Amúgy ezért jó ha tudod kérni x összetevő nélkül, csak én hallottam hogy nem szeretik az ilyesmit, múltkor volt is videó hogy a padlóra dobálták a hambit mielőtt kiadták volna a vendégnek, csak mert valamit nem kért bele. Inkább kikotrom magamnak inkább, ez nem hiányzik.

Pedig tipikusan olyan kaja amibe mindenki mást szeret.

2024. máj. 21. 15:14
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
Azért fura a nyers kigyóubi, mert elrontja a hambit amikor beleharapsz. Minden olyan puha, jól összeillik, a kígyóubi meg egy kemény ropogós valami.
2024. máj. 21. 15:49
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kezdjük ott, hogy nem ugatod le mások ízlését gusztustalan módon, “blőehh” és társai meg nemértemezés…

Én meg azt nem értem, miért nem lehet szólni, hogy x dolgot nem kérsz bele, ahelyett, hogy lenéző kérdéseket irogatsz másokról. Én a paradicsomot nem szeretem, mondom, hogy ne tegyenek bele és kész. Nem izgat, hogy másoknak meg azzal ízlik és azt sem tűrném el, ha valaki ilyen burkoltan fikázva teátrálisan megkérdezné, hogy “hogy lehet ezt így enni?”.

2024. máj. 22. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!