A Hamburgerbe miért tesznek uborkát? Ki szoktam venni de akkor is blöeh. 🤢
Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 09:34
11/27 anonim válasza:
"A Hamburgerbe miért tesznek uborkát?"
Mert a recept része és mert finom. Aki egy nyamvadt uborkát sem képes megenni, azt mit akar mégis az élettől...?
13/27 anonim válasza:
Szólj előre hogy ubit nem kérsz bele ennyire egyszerű.
14/27 Szolovjov válasza:
Én azt a kérdést nem értem, hogy kérek-e bele hagymát. Naná hogy kérek. Olyan, mintha a hurkából kihagynád a rizst.
15/27 anonim válasza:
Így lehet kiszűrni Brüsszel alázatos szolgáit.
17/27 anonim válasza:
Mert finom? Imádom az ubit a sajtburgerben.
18/27 anonim válasza:
Én kb. 10 éves koromig voltam ilyen válogatós, most már a nyers káposztát is megeszem... Tehát azért van benne, mert az emberek 99%-a szereti. Ha nem így lenne, nyilván nem tennének bele. Az értelmesebb válogatósok pedig egyszerűen uborka nélkül kérik, ahol lehet.
19/27 anonim válasza:
"Ketchup vagy majones oke de mustár"
Fiii...
Max a retró burgerbe.
Tök alap, hogy valami egyedi burger szószt csinálsz és uborka igenis finom benne, ha savanyú vagy kovászos. A kigyó uborka az szerintem is botrányos benne.
20/27 anonim válasza:
Mondjuk mert egy teljesen jó kaja a hamburger, csak egyetlen egy összetevőt nem szeret valaki…..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!