Sonkából melyik a legfinomabb: a tarja, a comb, a dió comb vagy a lapocka?
Figyelt kérdés
márc. 16. 13:56
A kérdező szavazást indított:
tarja
comb
dió comb
lapocka
25 szavazat
3/9 A kérdező kommentje:
# 1 "A húsvéti sonka lehet nyers vagy hőkezelt, bőrös vagy bőr nélküli, csontos vagy csont nélküli sertéscomb vagy lapocka, tarja, karaj vagy csülök."
márc. 16. 14:14
4/9 anonim válasza:
Mivel a szavazásban benne van a tarja, így gondolom nem föltétlenül ragaszkodsz olyan definíciókhoz, hogy mi minősül sonkának...
És így, hogy képbe kerül a tarja, ki is szorít minden mást, egyértelműen az a legfinomabb. Nyilván nem a főtt/füstölt zselatinos takony, hanem a hagyományos érlelésű és füstölésű, amit te főzöl meg otthon.
5/9 A kérdező kommentje:
A kérdésemből is látszik, hogy a tarját is sonkának tekintem.
márc. 16. 14:27
6/9 anonim válasza:
Ezeket hívják préselt húsoknak ez már már külsőleg sonka.Mint a ,tarja,lapocka.
7/9 anonim válasza:
Ezek NEM préselt húsok, az teljesen más téma!
9/9 anonim válasza:
Hát a tarja, karaj, csülök soha nem lesz sonka, bármennyire szeretne is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!