Melyik az a tejföl márka amelyiknél a 20% zsírtartalmú folyékony?
Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 12:08
11/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
10! Senki nem gondol beton keménységűre. De pl. amit szoktam venni, azt ki tudod borítani egy tányérra, és megáll úgy egy darabig. Persze el kezd terülni, de még annyira sem folyik mint a méz. Jó keményre felvert tejszínhabhoz hasonló az állaga, csak persze nem a levegőtől. Ha kiveszel belőle egy kanállal, a keletkezett lyuk alakja órák múlva is változatlan.
12/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Mert fel kell keverni. A víztartalma le van süllyedve az aljára.
13/25 A kérdező kommentje:
A #2-től kaptam a leghasznosabb választ.
Ismerem a tejfölt,ebben nem kell kioktatni. Többnyire olyan mint amilyennek #11 leírta.
Egyébként mindenkinek köszönöm a rám szánt néhány percet.
2024. febr. 29. 16:01
14/25 A kérdező kommentje:
A #2,#8,#9
válaszoló is a 20 %-os Zott-ot jelölte a legfolyósabbnak.
Több élelmiszer áruház is van a környéken, remélem az egyikben megtalálom ezt a márkát.
2024. febr. 29. 16:43
15/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
12: akkor állna az alján a víz, de nem áll. Plusz ha csak a tetejét keverem össue, akkor is folyós.
16/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Az Abaúj tejföl krémes.
12, vegyél milfinát. Keverheted, az életben nem lesz krémes...
17/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A 20% tejföl szilárdabb, mint a 12%-os, nem tudom, ezen mi olyan bonyolult. Sokféle márkájú tejfölt szoktam venni, mindig keverem és bamm, máris nem áll meg és nem marad a lyuk sem meg benne. Ha folyós tejföl kell, mert lusta vagy kevergetni, ott a 12-es.
18/25 A kérdező kommentje:
Kedves 17,
Nem vagyok agyilag zokni, mitöbb lusta sem vagyok. Továbbá a lekicsinylő válaszodat is megspórolhattad volna.
Nálam a kevergetés nem hozta azt a minőséget amit szerettem volna ezért fordultam a GYK-hoz.
Kaptam is értelmes válaszokat.
2024. márc. 1. 06:42
19/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#18 Így igaz, a kevergetéstől talán egy kicsit lazább lesz, de még mindig egy csomóban marad. Nem lehet szétteríteni, csak kupacokat lehet rakni belőle. Akik azt mondják, hogy ilyennek kell lenni, azok még nem láttak igazi tejfölt.
20/25 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Most komolyan fényképezzem le, hogy nem csomós a felkavart tejföl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!