Ha tojásport / vegán tojáspótlót elkeverem az előírt vízmennyiséggel, annak az állaga ugyanolyan híg, folyós, vagy sűrűbb lesz, mint a nyers tojás?
Illetve sütésre, főzésre hogyan reagál az anyag?
Leírásában egyedül az van benne, hogy hab kikeverésére nem alkalmas.
A szárított tojás tojáspor vízben feloldva olyan, mint az eredeti lenne.
Vegán tojáspótló rengeteg féle van, de teljesen más dolog, mint a tojáspor, semmi köze a kettöen egymáshoz.
Másrészt a vegán módon akarod a tojást helyettesíteni, nagyon nem mindegy, milyen receptröl van szó, nem ugyanaz jó hozzá. Emellett nem érdemes kész valamit venni (mert tele van mindenféle vegyszerrel), hanem rákeresni, hogy mivel lehet a tojást az adott ételben helyettesíteni, és azt használni.
Sok mindenbe jó a zúzott lenmag leáztatva, de nem mindenbe. Meg nem minden receptbe kell egyáltalán tojás, mégha az eredetiben van is, sok esetben nem lesz más nélküle sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!