Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyasztott élesztő - miért...

Fagyasztott élesztő - miért lesz folyékony?

Figyelt kérdés
Régebben sokszor fagyasztottam le élesztőt, és miután kivettem, 1-2 órán belül ugyanolyan állaga volt, mint a frissnek. Újabban miután kiveszem, egyből folyékony lesz. Használható igy is ugyanúgy, felfut, de mi okozhatja a változást?

2021. okt. 1. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Nyugodtan fel lehet használni folyósan is, ugyanolyan jó!
2021. okt. 1. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínüleg mielött fagyasztod, valamivel nedvesebb, frissebb, mint amit régen fagyasztottál.

Ettöl még ugyanolyan jó, ha nem jobb, engem nem zavar.

2021. okt. 1. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!