Fagyasztott élesztő - miért lesz folyékony?
Figyelt kérdés
Régebben sokszor fagyasztottam le élesztőt, és miután kivettem, 1-2 órán belül ugyanolyan állaga volt, mint a frissnek. Újabban miután kiveszem, egyből folyékony lesz. Használható igy is ugyanúgy, felfut, de mi okozhatja a változást?2021. okt. 1. 16:15
1/2 anonim válasza:
Nyugodtan fel lehet használni folyósan is, ugyanolyan jó!
2/2 anonim válasza:
Valószínüleg mielött fagyasztod, valamivel nedvesebb, frissebb, mint amit régen fagyasztottál.
Ettöl még ugyanolyan jó, ha nem jobb, engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!