Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyek az igazán rostos ételek?

Melyek az igazán rostos ételek?

Figyelt kérdés
febr. 3. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nincs harag, #8, szerintem ez az utolsó hozzászólásod korrekt. Előtte szerintem azért túlzásba estél. Ha a te hozzászólásodból indulok ki, akkor azt szűrtem volna le, hogy a nem nyers rost semmit se ér. Még ha nem is ezt írtad szó szerint, de ezt sugallták a hozzászólásaid.

A magyar dietetikai ajánlás szintén javasolja, hogy részben nyersen együk a zöldséget-gyümölcsöt:

Fogyassz legalább 5 adag zöldséget vagy gyümölcsöt naponta! Ebből 3-4 adag zöldség/1-2 adag gyümölcs, és legalább 1 adag friss/nyers legyen. A burgonya nem számítható be a napi 5 adagba.

1 adag = 1 nagy paprika, paradicsom vagy 1 közepes tálka saláta vagy 80 g száraz vagy 120 g friss/fagyasztott hüvelyes

[link]

Ezt azért írtam, hogy a kérdező ne csak random gyakorizók bölcsességére hagyatkozhasson.

febr. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!