Melyék energiaitalokat ajánljátok?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 07:43
2/13 anonim válasza:
Hát én nem éreztem nagy különbséget, kb. egykaptafa az összes, a 99 ft-os tesco-s is ugyanolyan mint az 500 ft-os redbull.
3/13 anonim válasza:
Leginkább a csapvizet. Ha szereted a koffeint, akkor kávét vagy teát.
4/13 anonim válasza:
Görögdinnyés Hell. De ne vidd túlzásba.
6/13 anonim válasza:
Ami nekem bejön ízre, az a Hell Focus (mangós), a Penny-s Dragster Mojito, illetve van egy, amit itthon nem, hanem a szlovák Lidl-ben vettem, az a Kong Strong Kamikaze íz, esetleg a Mojito-s. Ez nem ugyanaz a Kong Strong, amit az itthoni Lidl-ben lehet kapni, az itteni az egy húgy. A szlovákban ráadásul még taurin is van a koffein mellett, az itthoniakban nincs taurin. Esszenciális aminosav, szívizmokat erősíti, nem káros annak ellenére, hogy beszélnek mindenfélét.
7/13 anonim válasza:
Azért van különbség, az Adrenalin pl. túl édes, a Lidl-sek sem jók, a Dragster talán nem annyira édes, viszont az összes elég savas, bár van köztük olyan, amelyik kevésbé. A kobra meg vipera márkanévvel ellátottak azok borzasztóak. A spar budget-es is elég lóhúgy.
8/13 anonim válasza:
Mióta egyikben sincs taurin, azóta egyik sem hat eléggé.
Ha mégis veszel, NEKEM, 2 féle vált be: Red Bull és a Tesco saját.
9/13 anonim válasza:
A Penny és a Lidl sajátmárkásait tudom ajánlani. Mindkettőnél jók az ízek és értelmes mennyiségű koffein van bennük.
10/13 anonim válasza:
Egyik sem egészséges, de a Monster legalább finom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!