Ha most leállok az energiaitalozással akkor kb mennyi idő ameddig visszaáll a szervezetem?
Pár nap.
Én kb másfél éve tettem le az energiaitalt, napi egy doboz volt az alap. Időnként 2-3 is lecsúszott.
Kb 3 napig fájt a fejem, és ennyi. Semmi más hatását nem éreztem.
Napi 1 monstert ittam, imádom. Nem is a koffein miatt ittam hanem az íze miatt, isteni.
Nem rég voltam általános labor vizsgálaton ahol a májam.rosszabb állapotban van mint egy alkesznek.
Lekellett tennem, két hét mire kezdek tudni reggelizni. Annyira megszoktam az ízét, nem tudtam enni. Mivel reggeli mellé ittam.
A 250ml-es energiaitalok koffeintartalma egy-egy erősebb presszókávééval egyenlő. Ezekből kétnaponta egy db-ot fogyasztani, majd az elhagyásától bármilyen változást várni csak hipochondria.
A korábban kommentelők is esélyesebben inkább a cukorfüggésükről jöttek le, csak nem vették észre :D
#6 én pl nem, ugyanis az energiaital mellé pluszban napi 3-4 kávét ittam meg hónapokon keresztül. Elég szarul voltam már, mire beláttam, hogy nem érdemes napi 1 kávénál többet innom.
2.voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!