Miből van a cukormentes karamella?
Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 00:16
1/5 anonim válasza:
Tudomásom szerint csak a cukor karamellizálódik.
2/5 anonim válasza:
Gondolom egy kevés cukor nélküli cukorbomlástermék (ami nagyon erős ízt ad) és valamelyik mesterséges édesítőszer keverékével érik el a kérdéses ízhatást.
5/5 anonim válasza:
Tessék:
"Maltimix-12 DI élelmiszeripari porkeverék (édesítőszerek (maltitok, szorbit), növényi zsírok (kókusz, kukorica, len, napraforgó, repce, pálma változó arányban)), Tejfehérje, Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-karbonátok), Növényi zsírok és olajok (kókusz, kukorica, len, napraforgó, repce, pálma változó arányban), Ivóvíz, Karamellaroma, Étkezési só"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!