Milyen cukormentes tejcsokikat ismersz? Melyik a kedvenced?
Nekem a Frankonia cukormentes csokik ízlenek a legjobban. Itthon csak a Müllerben láttam.
Ha beírod a keresőbe, hogy "Frankonia no sugar added" kiadja, milyen fajták vannak.
Esetleg nézz szét egy reform boltban vagy én még az Auchan cukormentes részlegén szoktam keresgélni.
Nekem annyiból szempont, hogy mi az édesítőszer, hogy egyedül a maltittal van hagyományos, megszokott édes íze a dolgoknak. Az összes többi kellemetlenül “édesítőszeres”, azaz mellékíze van, utóíze van, nem elég “testes”, hidegérzetet kelt stb.
Maltitol van a Stühmeren, Choceur-ön kívül a Belgian cm tejcsokijában ( [link] ), meg a sima Torrasban (mert van steviás Torras is). A Torras szerintem a legolcsóbb, bár csak 75g egy tábla, de van mandulás, mogyorós is és szerintem az étcsokijai sem rosszak, különösen a gyümölcsösek.
Ami meg nem táblás csoki, hanem csokidarabos keksz, de nagyon finom, az ez: [link] Nálunk erre a cukrot evők is rájárnak, nagyon ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!