Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?
Total cukormentes lekvar? Hat azt hogyan?
Diabetikus lekvarok kozott cukormentes sok van, de gyumolcscukor mentes is ... azt meg nem is hallottam.
Szerintem örülhetsz, ha egyáltalán találsz ilyet, nemhogy még az árak között is tudj válogatni...
Édesítős lekvár sok van, de te olyan gyümölcslekvárt keresel amibe nincs gyüm.cukor? Készíts cukormentes hagymalekvárt.
"Az a baj hogy nekem olyan kéne amiben a gyümölcscukor sincsen benne"
Nem sértegetésképp, de szerintem neked nincs nagyon fogalmad arról, hogy mi is az a gyümölcscukor és csak arra pörögsz rá, hogy cukor=hízás.
Amit kérsz az képtelenség, ilyesmi nem létezik, nem létezhet.
Ha gyümölcsből készül a lekvár, akkor abban benne van a gyümölcsben természetes módon előforduló cukor. Kérlek, világosíts fel bennünket, hogy olyan lekvárt szeretnél, amiből még ezt a cukrot is kivonták valahogyan? Vagy nem gyümölcsből készült lekvárt keresel?
Itt nem az a kérdés, hogy a vágyott lekvárfajta hol a legolcsóbb, hanem az, hogy egyáltalán létezik-e ilyen! (#2 voltam)
Oké, akkor a saját lelki nyugalmad érdekében el kell fogadnod azt a tényt, hogy a gyümölcsben van cukor és ha gyümölcsből készül a lekvár, akkor a lekvárba is belekerül a gyümölcsben lévő cukor. Menni fog?
Ha mutatsz egy cukormentes gyümölcsöt, csinálok belőle neked lekvárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!