Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Cukormentes lekvár hol a...

Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 16:26
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
18%
bangladesben.
2021. máj. 1. 16:37
 2/43 anonim ***** válasza:
98%
Nem annyira drága a rézüstös szilvalekvár, az a kemény, fekete típusú, ahhoz semmi cukrot, édesítőszert nem adnak hozzá. Meg ezt almával is meg lehet csinálni. Akkor vannak azok a lekvárok, amikhez édesítőszert adnak, de aminél eritrit, xilit az édesítőszer, azok borzalmas ízűek, egyedül a maltit(ol)lal finom a lekvár. Meg vannak azok a lekvárok, amik csak gyakorlatilag a pürésített gyümölcsöt tartósítják, de sokszor azok még annyira se édesek, mint amennyire maga a gyümölcs édes lenne. És persze mocsok drágák, talán ezek a legdrágábbak.
2021. máj. 1. 17:23
 3/43 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem olyan kéne amiben a gyümölcscukor sincsen benne
2021. máj. 1. 17:48
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Total cukormentes lekvar? Hat azt hogyan?

Diabetikus lekvarok kozott cukormentes sok van, de gyumolcscukor mentes is ... azt meg nem is hallottam.

2021. máj. 1. 17:56
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülhetsz, ha egyáltalán találsz ilyet, nemhogy még az árak között is tudj válogatni...

Édesítős lekvár sok van, de te olyan gyümölcslekvárt keresel amibe nincs gyüm.cukor? Készíts cukormentes hagymalekvárt.

2021. máj. 1. 19:33
 6/43 anonim ***** válasza:
85%

"Az a baj hogy nekem olyan kéne amiben a gyümölcscukor sincsen benne"

Nem sértegetésképp, de szerintem neked nincs nagyon fogalmad arról, hogy mi is az a gyümölcscukor és csak arra pörögsz rá, hogy cukor=hízás.

Amit kérsz az képtelenség, ilyesmi nem létezik, nem létezhet.

2021. máj. 1. 19:58
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha gyümölcsből készül a lekvár, akkor abban benne van a gyümölcsben természetes módon előforduló cukor. Kérlek, világosíts fel bennünket, hogy olyan lekvárt szeretnél, amiből még ezt a cukrot is kivonták valahogyan? Vagy nem gyümölcsből készült lekvárt keresel?

Itt nem az a kérdés, hogy a vágyott lekvárfajta hol a legolcsóbb, hanem az, hogy egyáltalán létezik-e ilyen! (#2 voltam)

2021. máj. 1. 21:14
 8/43 A kérdező kommentje:
Mindegy hogyan csinálják a lényeg hogy cukor ne legyen benne. Akár fogalmam van róla mi az akár nem.
2021. máj. 1. 21:59
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor a saját lelki nyugalmad érdekében el kell fogadnod azt a tényt, hogy a gyümölcsben van cukor és ha gyümölcsből készül a lekvár, akkor a lekvárba is belekerül a gyümölcsben lévő cukor. Menni fog?

Ha mutatsz egy cukormentes gyümölcsöt, csinálok belőle neked lekvárt!

2021. máj. 1. 22:09
 10/43 A kérdező kommentje:
Olvasd el inkább újra a hetes nyolcas írast, de az se ártana ha magának a témának is utána olvasnal mielőtt hozzaszolsz
2021. máj. 1. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!