Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Cukormentes lekvár hol a...

Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 16:26
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Hatos ép fordítva van mint ahogy gondolod, nem a cukor okozza a cukor problémás hizását hanem maga a cukorproblema, ahogy a szervezet igyekszik kompenzálni a cukor feldolgozás hianyossagait. Nyilván ha a cukrot kihagyjuk akkor a vele kapcsolatos problémának sem lesz hatása. De messze nem arról van szó, hogy cukor=hizással. Ha így lenne akkor mindenki kövér lenne aki sok cukrot fogyaszt. De messze nem így van.
2021. máj. 1. 23:16
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Én pl szoktam sütni zabsütit, és reggelente az a reggelim édesítős lekvárral. Már 10+ kg minusznál járok. Úgyhogy szerintem a lekvár és a diéta nem zárja ki egymást, csak oda kell figyelni.
2021. máj. 2. 05:53
 13/43 A kérdező kommentje:
Csakhogy itt nem fogyásról van szó hanem cukorról. Akkor is ha a két utolsó troll azt hiszi hogy mindenki szerint a fogyás csak a cukorról szólhat.
2021. máj. 2. 08:30
 14/43 anonim ***** válasza:
83%
2021. máj. 2. 10:30
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a probléma, hogy Te milyen okból szeretnél cukormentes gyümölcslekvárt, hanem az, hogy ilyen NINCS és ezt nem tudod elfogadni. Az édesítőszeres lekvárban is VAN cukor, mert a gyümölcs cukortartalma benne van. Pontosan ezért az ilyen termékekre azt írják rá, hogy "hozzáadott cukrot nem tartalmaz". Nem írhatják rá azt, hogy "cukrot nem tartalmaz", mert cukrot eleve tartalmaz a gyümölcs, mint azt már legalább huszadjára olvasod itt. De megpróbálom neked tőmondatokkal megvilágítani, mert lehet, hogy a szövegértési képességeiden túl van egy összetett mondat:

1) Édesítőszeres lekvárban VAN gyümölcscukor!

2) Édesítőszer vagy cukor nélküli lekvárban is VAN gyümölcscukor!

3) Minden gyümölcsben VAN gyümölcscukor!

4) Mindenből, ami gyümölcsből készül, VAN gyümölcscukor!

Menni fog?

(#2,7,9 voltam és elnézést kérek mindenki nevében, hogy próbáltunk fényt gyújtani a fejedben. De még mindig alternatíva számodra az 10:30-as által ajánlott, fekete sárgarépából készült, eperaromájú massza, amiről az egyetlen felhasználói vélemény ez: "...ehetetlen kategória..." Jó étvágyat!)

2021. máj. 2. 10:49
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok. Én nem ettem ilyen "lekvárt" csak a kérdezőnek tettem ide. De az a helyzet, hogy aki nem akar cukrot enni, az ne egyen lekvárt, meg lekvár pótló sza.okat. Meg úgy általában olyasmit, aminek alapvető összetevője a cukor. Egyszerűen ezeket ki kell hagyni az étkezésből.
2021. máj. 2. 11:32
 17/43 A kérdező kommentje:
Na, 15 ös most legalább képes voltál -nagyjabol - a kulturaltsagra. De a stílusod most is kifogasolhato. Jelentem ezt is aztán meglátjuk hogy itt ez a stílus belefér e vagy se. Ha nem törlik akkor zöld az út előtted hogy így folytatsd. Én személy szerint jobban örülnék ha törölnek S csak a többiek stílusának megfelelő hozzászólás maradna.
2021. máj. 2. 11:43
 18/43 A kérdező kommentje:
16 os nem kell szabadkoznod a trollok miatt, te vagy az egyetlen aki nem csak kulturált volt nem csak otletet adott hanem a kérdésre valaszolt.
2021. máj. 2. 12:01
 19/43 anonim ***** válasza:
47%
Napi trollkérdés pipa! XD
2021. máj. 2. 12:58
 20/43 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Nekem is az a benyomásom, hogy ha valaki itt troll, az a kérdező maga. Olyan gyümölcslekvárt akar, ami nem tartalmazza a gyümölcs természetes cukortartalmát. És azokat trollozza, akik udvariasan megpróbálják felhívni a figyelmét arra, hogy ez képtelenség. Csakúgy, mintha sótlan sót vagy zsírmentes olajat keresne.
2021. máj. 2. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!