Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Cukormentes lekvár hol a...

Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 16:26
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
A 14 es válasz megmutatta hogy kik itt a trollok
2021. máj. 2. 13:18
 22/43 A kérdező kommentje:
Ja és az is trollkodás ha valaki drogosok alkoholisták vagy akár dohányzók helyett azokba kötnek bele aki olyan lekvárt akarnak enni amit meg se kostoltak de nem tetszik nekik. Ha ennyire bele akarsz szólni mások dolgába akkor foglalkozz azokkal akik a társadalomra problémát jelentenek. A neked nem tetsző lekvárt evők nem ez a kategória. Ide elég csak annak írni aki ismer valamilyen cukormentes lekvárt valamilyen áron.
2021. máj. 2. 14:32
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy létezhet cukormentes lekvár. Egyrészt az szerintem borzasztó rossz ízű lehet, ezért nincs is rá kereslet.

Másrészt a cukrot nem egyszerű kivenni a gyümölcsből. Könnyebb átalakítani a cukrot. Egy módszerről tudok, ez a pálinka. A gyümölcs erjesztése során a cukorból a gombák alkoholt csinálnak, amit kiforralnak a cefréből és lepárolják. (Nagyvonalakban így készül). Namost a főzésből visszamaradt cefrében már nincs alkohol és a cukrot is megették a gombák. Tehát az a cukormentes lekvár megfelelője. Nem tudom hogy vagy vele, de én biztos nem kóstolnám meg.

2021. máj. 5. 20:17
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
23-mas, hagyd! A nőci egy troll, aki köti az ebet a karóhoz. Szerinte mindenki idióta, csak ő helikopter. XD
2021. máj. 5. 20:31
 25/43 anonim ***** válasza:
25%
Nem nő vagyok. Túl sok az agymenesed. Ráadásul belinkelték a cukormentes lekvárt így értelmetlen a tagadása. És nem is az a kérdés hogy létezik e hanem hogy tudja e valaki kedvezőbb áron. Nem mindenki idióta csak sok ezen az oldalon a troll.
2021. máj. 6. 07:19
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez szép volt.... 😂😂😂😂😂
2021. máj. 6. 07:23
 27/43 A kérdező kommentje:
Nem mindegy?
2021. máj. 6. 07:25
 28/43 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy valaki aki nem troll, belinkelt egyet valamilyen áron. A kérdés az van e aki tud máshol kedvezőbben. Minden más unatkozó trollok hülyesége.
2021. máj. 6. 07:26
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk azt én sem tudom, hol derül ki, hogy a kérdező nő, nekem csak az derül ki, hogy egy aggasztó mentális állapotban lévő, iskolázatlan személy.

A belinkelt cucc meg egyáltalán nem lekvár, hanem RÉPAPÜRÉ aromával. [link] Persze értékeljük a hozzászóló igyekezetét, de ez egyáltalán nem válasz a kérdésedre: HOL a legolcsóbb valami, ami nem is létezik.

Legközelebb kérdezd azt, hogy hol a legolcsóbb a gyümölcsaromával ízesített zöldségpüré! Sok múlik azon, hogy hogyan kérdez az ember és ha elszúrja a kérdését, akkor legalább hagyja, hogy segítsenek neki kitalálni, mit is akart pontosan kérdezni.

2021. máj. 6. 11:20
 30/43 anonim ***** válasza:
50%
Én linkeltem a cukormentes lekvárt. Lekvárnak nevezték el és mivel nincs törvényi szabályozás arra, hogy mi nevezhető lekvárnak, ezért ez lekvár. A kérdező ilyenekre gondolt, nem tudom miért kell kötekedni, ott van a weboldalon, létezik, meg lehet venni. Más kérdés, hogy finom, vagy egészséges-e, én nem vennék, de nem ez a lényeg.
2021. máj. 6. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!