Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?
Nem hiszem, hogy létezhet cukormentes lekvár. Egyrészt az szerintem borzasztó rossz ízű lehet, ezért nincs is rá kereslet.
Másrészt a cukrot nem egyszerű kivenni a gyümölcsből. Könnyebb átalakítani a cukrot. Egy módszerről tudok, ez a pálinka. A gyümölcs erjesztése során a cukorból a gombák alkoholt csinálnak, amit kiforralnak a cefréből és lepárolják. (Nagyvonalakban így készül). Namost a főzésből visszamaradt cefrében már nincs alkohol és a cukrot is megették a gombák. Tehát az a cukormentes lekvár megfelelője. Nem tudom hogy vagy vele, de én biztos nem kóstolnám meg.
Mondjuk azt én sem tudom, hol derül ki, hogy a kérdező nő, nekem csak az derül ki, hogy egy aggasztó mentális állapotban lévő, iskolázatlan személy.
A belinkelt cucc meg egyáltalán nem lekvár, hanem RÉPAPÜRÉ aromával. [link] Persze értékeljük a hozzászóló igyekezetét, de ez egyáltalán nem válasz a kérdésedre: HOL a legolcsóbb valami, ami nem is létezik.
Legközelebb kérdezd azt, hogy hol a legolcsóbb a gyümölcsaromával ízesített zöldségpüré! Sok múlik azon, hogy hogyan kérdez az ember és ha elszúrja a kérdését, akkor legalább hagyja, hogy segítsenek neki kitalálni, mit is akart pontosan kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!