Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Cukormentes lekvár hol a...

Cukormentes lekvár hol a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 16:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Pedig alapvető törvényi szabályozás van arra, mi nevezhető lekvárnak, lásd Magyar Élelmiszerkönyv és sok ennek pontosítását célzó egyéb jogszabály. A répapüré nem lekvár akkor sem, ha a forgalmazója úgy nevezi el. Én is árulhatok a weboldalamon zoknit úgy, hogy kaviárnak nevezem, rábízva a vásárlóra, hogy az összetételéből rájöjjön, hogy mégsem az.

Szerintem ha az önbecsüléseden esett sérelemnek veszed, hogy itt néhányan más véleménnyel vagyunk arról, hogy mi a lekvár, akkor érdemes lenne ezzel más téren foglalkoznod, ahogy a kérdezőnek is, mert teljesen normális, emberi hangvételű, segíteni akaró hozzászólásokat minősített egyáltalán nem normális és emberi hangvétellel.

2021. máj. 6. 16:43
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
30-as, végül is lehet répából is lekvárt csinálni, de akkor ne nevezzük már gyümölcslekvárnak! Akkor nevezzük répalekvárnak, vagy ha hagymából készül, akkor hagymalekvárnak.
2021. máj. 6. 16:45
 33/43 A kérdező kommentje:
Engem akkor se érdekel az itteni trollkodas ha kitalaljatok hogy a lekvár törvényt sért. Engem csak a lekvár és az ára érdekel akarminek is nevezik a gyakori trollok és akármilyen hülyeségeket találtok ki vele kapcsolatban. Felőlem agyon is lövethetitek.
2021. máj. 6. 19:39
 34/43 A kérdező kommentje:
30-as cukorproblémásnak ez az ételek túlnyomó többségénél egeszsegesebb így ezt a részét ninca értelme fejtegetni. A trollok hülyeséget meg lehet van akinek segít de nekem nem. Fingjuk sincs az egészről azt se tudják hogy a repanak magas a cukortartalma így ami abból készül hiába nem gyümölcs ebben az esetben semmit se ér
2021. máj. 6. 21:57
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg inkább viselkedni
2021. máj. 7. 07:09
 36/43 A kérdező kommentje:
35 ostobább ötleted nincs? Normál főzéssel a cukor benne marad. A repaban is van bőven olvass már utána. És itt az ára a kérdés ha nem vetted volna észre az csak a te agymenesed hogy amit belinkeltek az nincs vagy más a neve. S attól hogy több troll van itt még egyik se lesz kevésbé troll még te se.
2021. máj. 7. 07:16
 37/43 Dagadozó Agy ***** válasza:
100%
De a 14. válaszban lévő linken nem lekvár van, hanem alternatíva a lekvárra. Szóval fene tudja mi lehet az. Valószínű ízesített keményítő.
2021. máj. 30. 14:47
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, ez egy troll. Nem érdekli, hogy mi a lekvár szó jelentése, neki jó a linkelt eperaromájú répapüré is. A lényeg, hogy a massza ne tartalmazza azt a cukortartalmat se, amit az alapanyag alapból tartalmaz.
2021. máj. 30. 14:51
 39/43 anonim ***** válasza:
38-as! Ebben a kérdésben nem a lekvár szó jelentése számít, talán úgy lenne helyes a kérdés, hogy lekvár helyettesítő, de én pl. így is értem, hogy mit akar. Egyébként én linkeltem az ízesített valamit és azt is lekvárnak hívják a termék megnevezésénél.
2021. máj. 30. 19:51
 40/43 Dagadozó Agy ***** válasza:
100%

Ezek szerint elég lazán veszik az elnevezéseket. Mert ez nem lekvár, csak helyettesítő, ami pl répából van.

Ez olyan, mintha bemennétek a kertészboltba és kérnétek egy ásót. Az eladó adna egy fejszét azzal a dumával, hogy azzal is áshatsz, ha nagyon elszánt vagy. Ezután ásónak hívnátok a fejszét?

2021. máj. 30. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!