Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki hogyan oldja meg a nagyobb...

Ki hogyan oldja meg a nagyobb bevásárlásokat, ha nem rendelkezik autóval?

Figyelt kérdés

Egy icikepicike faluból fogok Budapestre költözni állás miatt. Nem rendelkezem autóval (és jogsival sem, nem érdekelnek az autók igazából :D) havonta tervezek egy nagyobb bevásárlást, de mivel nem ismerek ott senkit, szó szerint, egyáltalán nem tudom, hogy oldhatnám meg a bevásárlást. Buszra nem igazán tudok felvinni annyi mindent :D ha esetleg házhoz hozatom, és épp nem vagyok otthon (munka miatt), olyankor mi történik? Csak oda lerakják?

Ki hogy oldaná ezt meg?

2023. okt. 18. 08:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálok nagybevásárlást egymagamra, inkább többször megyek. Én biciklivel járok, fele cucc a csomagtartón lévő kosárba, másik fele a hátizsákomba. Néha egy kis szatyrot is akasztok a kormányra (mondjuk egy adag főtt ételt, ha máshová már nem fér).
2023. okt. 18. 19:52
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg megoldható két nagyobb táska + hátizsákkal is, de az sem lehetetlen, hogy amikor készen vagy, taxit hívsz, és hazaviteted magad, vagy megkérsz egy ismeröst, hogy segítsen.

Emellett rendelni is tudsz, gyakorlatilag mindenhol lehet idöpontra kérni, pl. adott dátum, 2-3 óra között vagy ami neked megfelel.

2023. okt. 18. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!