Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ki hogyan oldja meg a nagyobb...

Ki hogyan oldja meg a nagyobb bevásárlásokat, ha nem rendelkezik autóval?

Figyelt kérdés

Egy icikepicike faluból fogok Budapestre költözni állás miatt. Nem rendelkezem autóval (és jogsival sem, nem érdekelnek az autók igazából :D) havonta tervezek egy nagyobb bevásárlást, de mivel nem ismerek ott senkit, szó szerint, egyáltalán nem tudom, hogy oldhatnám meg a bevásárlást. Buszra nem igazán tudok felvinni annyi mindent :D ha esetleg házhoz hozatom, és épp nem vagyok otthon (munka miatt), olyankor mi történik? Csak oda lerakják?

Ki hogy oldaná ezt meg?

2023. okt. 18. 08:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

haza rendelsz. vagy minden nap mesz vasarolni es akkor nem gyulik össze akkor oriasi hiany...

ez kicsit esetlen kerdes :-D bocsi

2023. okt. 18. 10:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én a helyedben biztos nem tartanék készleteket otthon. Egyedül élve igazán kevés a fogyasztás, kérdés persze, hogy fogsz-e főzni otthon.

Nagy vágyam válna valóra, ha csak egy hónapig egyedül élhetnék egy nagyvárosban! Én biztos egy rántottát nem csinálnék. (ehhez képest most minden rohadt reggel meleg reggelit kér a család, a hétvégémből egy teljes nap elmegy a főzésre, és még legalább 3 nap egy héten meleg vacsora kell)

Kis kiszereléseket vennék, hiszen egyedül vagyok, mindig minden megrohadna, mire elfogyna.

2023. okt. 18. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem a havonta egy bevasarlast. Budapestre koltozol. Nincs ertelme.
2023. okt. 18. 11:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én autóztam sokáig, de 65+ lettem, nekem nem éri meg tartani. Banyatankozom. Ha meg többet vennék egyszerre, akkor olyan helyről rendelek, ahol van hétvégi kiszállítás is. Kiszámoltam, ha évi 30 alkalommal teszem, akkor is még csak az éves biztosítást fizettem ki, vagy valamivel többet. Egy 20-25 ezer forintos tételnél már a 1000-1500 Ft nekem elmegy.
2023. okt. 18. 11:05
 15/22 anonim ***** válasza:
77%

Hetente jartam ket szatyorral plusz hatizsakkal bevasarolni.

Az utobbi idoben viszont havonta jon a tesco. Mindenkepp otthon kell lenni, en este 8 -9 koze szoktam kerni. Lisztet tejet rizst stb ami tartos es nehez azt ilyenkor veszek. Heti kb egyszer beugrok boltba zoldsegekert es tejtermekekert. Hust is hazhoz rendelem es porciozva fagyazstom, igy van egesz honapban.

Amikor meg nem volt ekkora fagyasztom akkor jartam hetente

2023. okt. 18. 11:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én hátizsákkal járok - amúgy meg házhoz rendeled. Nem nagy cucc :D
2023. okt. 18. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyedul fogsz lakni rajossz hogy fajtat sem veszel annyit es mennyiseget se mint ahogy csaladban.

Ki fog alakulni a rutinid de egy hatizsakkal es egy szatyorral siman bevasarolsz havonta ha hetente hozzaveszed a romlandokat

2023. okt. 18. 12:46
 18/22 Metionin ***** válasza:
100%
Jó nagy hátizsákkal.
2023. okt. 18. 14:26
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Ha Pestre költözöl pont nem kell nagy bevásárolni,menj mindennap.

Minden sarokra jut egy Aldi-Lidl.

2023. okt. 18. 16:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem havonta mentem/megyek boltba hanem 1-3 naponta.
2023. okt. 18. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!