Miért nem lehet nagyobb kiszerelésben krémsajtot kapni (sajttortához)?
Köszi, megnézem a Metroban! :)
Sajnos tényleg drága, de így is az, ha többet kell venni, ráadásul a szemét is sok. Egy-egy alkalomra, szülinapra belefér, cukrászdai tortától még így is olcsóbb.
Szerintem meg 2 kisdoboz csomagolásához nem kell több csomagolóanyag, mint 1 nagyéhoz, mivel a benne levő cucc térfogata ugyanannyi helyet tölt ki arányosan a kicsinél és nagynál egyaránt.
A gond ezzel leginkább az, hogy 2x fizeted meg a csomagolást.
Azt meg konkrétan hülyeségnek tartom, hogy "környezetkímélő" indokkal elvándoroljak 10-15 km-t, mindezt lehetőleg autóval, mert az sokkal környezetszennyezőbb.
Ahogy az is baromság, hogy a műanyagokat el kell mosogatni mielőtt a szelektívbe teszed, mert a víz - sőt a meleg víz, mosogatószer használata - a Föld szempontjából felvet komoly kérdéseket.
Nyilván nem minden áron gondoltam, csak érdeklődtem. A felület meg kicsit máshogy számítandó, mint a térfogat, máshogy is aránylik de ebbe már egyáltalán nem akarok belemenni :D
Talán nekem esik néha útba a felsoroltak közül bolt, így nem lesz kerülő.
A többi téma teljesen irreleváns, nyilván mindenki lehetőségeihez mérten megteszi a környezetéért amit tud, engem ez a kérdés most foglalkoztatott, ennyi az egész.
Mindenesetre köszi a válaszokat, volt néhány hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!