Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Veletek van olyan, hogy...

Veletek van olyan, hogy bevásárlás közben valamit beraktok a kosaratok, majd találtok egy szimpatikusabb terméket és kiveszitek mégis belőle ami már benne van?

Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 17:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. És amit kiveszek, visszaviszem a helyére
2023. okt. 15. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Élőben nem emlékszem, hogy lett volna már ilyen, de ha online vásárlok, akkor elő szokott fordulni, hogy ami megtetszik, azt beteszem a virtuális kosárba és a végén átnézem, hogy mi az, amit tényleg meg is akarok venni. Azért, mert online néha nehezebben átlátható a kínálat és nekem könnyebb úgy választani, ha a végén nézem meg a leszűkített lehetőségeket. Boltba viszont ugyanarra a pár helyre szoktam menni szinte mindig, kb tudom mi hol van, csoportosítva is vannak a dolgok, szóval jobban átlátom és azt rakom be a kosárba, amit biztosan szeretnék. Ha 2 dolog között gondolkodom, akkor csak döntés után teszem be valamelyiket.
2023. okt. 15. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, akármikor, miért ne?
2023. okt. 15. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Mindig úgy vásárolok, hogy oda-vissza rakosgatom a cuccokat. Mások is ezt csinálják, mert egy csomóan nem viszik vissza az árut a helyére, és a polcokon mindenhol vannak oda nem illő áruk. Nálam azért alap, hogy a helyére teszem vissza, ami nem kell.
2023. okt. 15. 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nem tervezem meg egy hétre vagy annál is többre előre a menüt és nem bevásárló lista lapján vásárolok.

Így nem egyszer van olyan, hogy a boltban döntöm el, mit főnk/ennék, de időközben meggondolhatom magam. Akár egy akció miatt, akár mert pl meglátom a paprikát, és eszembe jut, hogy basszus mégis inkább lecsót szeretnék csinálni és nem bablevest...

De olyan is előfordult, hogy x árérték arányban jó sört betettem, de megláttam, hogy y jobb minőségű sör még olcsóbb is most egy akció keretében, akkor vissza az x, és a kosárba az y.

Nem, ez nem gyakori, de azért előfordult már nem egy alkalommal.

2023. okt. 15. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is elöfordult hogy beteszek egy árut a kosárba aztán megondolom magam és vissza viszem a helyére.
2023. okt. 15. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Néha, de nem gyakran, általában ugyanazokat a dolgokat veszem, megvannak a bevált márkák, termékek. Szóval olyan nem nagyon van, hogy leveszek egy paradicsomszószt, de meglátok egy másikat és kicserélem. Meg mondjuk a hasonló dolgok eleve kb egy helyen vannak, szóval már azelőtt látom, melyik a legszimpibb, hogy levennék egyet.

Olyan velem is van, hogy meggondolom magamat a menüvel kapcsolatban, amit az ötös írt, de ha az először elképzelt kaja alapanyagai nem romlandó dolgok, akkor nem teszem vissza, maximum ha friss zöldség, azt lehet igen. 4-5 napra vásárolok maximum előre, de ami elfér nálam azt elviszem, akkor is, ha később kerül rá sor.

2023. okt. 15. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:
49%
igen, nalam bolt függö hogy vissza viszem e.... azer vannak olyan nagy boltok ahol kb 5-10 perc mig vissza caplatok. hat na bumm altalaban a kasszanal kirakom
2023. okt. 15. 20:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán(nagyon ritkán) olyan 70-80%-ban tudom, mit szeretnék venni, és vannak bevált termékek.A maradék % alkalom szerű, megtetszik vagy eszembe jut belőle valami kaja későbbiekre és ha akciós is megveszem.
2023. okt. 16. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Rettentő ritkán, szinte soha. :)
2023. okt. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!