Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Falun lakom hogy oldjam meg a...

Falun lakom hogy oldjam meg a bevásárlást?

Figyelt kérdés

Szóval a gondom az, hogy egy Győr melletti faluban lakom és itt csak két lehetőség van a vásárlásra egy maszek bolt és egy coop bolt. Mindkettő drága, persze tudom ma már mi az olcsó. Van még egy dohánybolt és kettő kocsma.

A gondom az hogy sokszor munka után ha hazaérek vagy kora reggel szoktam elmenni a Coopba vásárolni ez mindennapos és megterheli a pénztárcánkat, csak én és a párom élünk együtt. Autónk nincs így arra gondoltam hogy vonattal bemegyek Győrbe és ott vásárolok előre a hétre főzni valót. Tejet, pékárúkat meg tudok venni a falusi boltokban.

Egy héten 3x főzök magunkra. Csak attól félek hogy egyedül annyi mindent nem tudok hazacipelni, de az se állapot hogy naponta minimum 4ezret a boltban hagyok. Hogy oldjam meg?

Párom sajnos sokat dolgozik így rám hárul a feladat.

2023. aug. 8. 09:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Házhozszállítás? Akár Győrből is.
2023. aug. 8. 09:49
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a nagyobb üzletek spar Auchan Tesco szállítanak e abba a faluba.
2023. aug. 8. 09:55
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
A Tesco és az Auchan már falvakba is szállít ki, mi is ezektől szoktunk online bevásárolni.
2023. aug. 8. 09:59
 4/28 A kérdező kommentje:
Néztem mindkettőt de a faluba nem szállít ki
2023. aug. 8. 10:00
 5/28 anonim ***** válasza:
92%

Osszebeszelni az egyik falubelivel, akinek van kocsija, együtt bevasarolni, és felezni a benzinpenzt.

Bevasarolni havonta egyszer minden tartós élelmiszert, fagyasztott árut, hosszu ideig eltarthato zöldséget, gyümölcsöt -ehhez menuterv kell egy honapra- és taxival hazavinni

2023. aug. 8. 10:03
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod a falu nevét? Keresgélnék egy kicsit. Dolgozni hol dolgozol?
2023. aug. 8. 10:03
 7/28 Metionin ***** válasza:
96%
Házhozszállítást ajánlom én is,általában 1000-1500 ft pluszban amennyi kb. a busz/vonatjegyed is lenne és nem kell cipekedned, nagy kiszerelésben, akár kartonnal is vehetsz dolgokat 1 hónapra előre. Mi húst rendeltünk így sokszor.
2023. aug. 8. 10:07
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Már leirta, hogy nem szállítanak ki hozzajuk
2023. aug. 8. 10:07
 9/28 A kérdező kommentje:

Nagyszentjános a falu neve.

Auchan házhozszállít GLS futárral, nem tudom hogy így érdemes lenne e rendelni

2023. aug. 8. 10:08
 10/28 A kérdező kommentje:
És Győrben dolgozom, szoktam ott vásárolni, de csak két kezem van és a taxi 10ezer forint felett hozna haza
2023. aug. 8. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!