Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Falun lakom hogy oldjam meg a...

Falun lakom hogy oldjam meg a bevásárlást?

Figyelt kérdés

Szóval a gondom az, hogy egy Győr melletti faluban lakom és itt csak két lehetőség van a vásárlásra egy maszek bolt és egy coop bolt. Mindkettő drága, persze tudom ma már mi az olcsó. Van még egy dohánybolt és kettő kocsma.

A gondom az hogy sokszor munka után ha hazaérek vagy kora reggel szoktam elmenni a Coopba vásárolni ez mindennapos és megterheli a pénztárcánkat, csak én és a párom élünk együtt. Autónk nincs így arra gondoltam hogy vonattal bemegyek Győrbe és ott vásárolok előre a hétre főzni valót. Tejet, pékárúkat meg tudok venni a falusi boltokban.

Egy héten 3x főzök magunkra. Csak attól félek hogy egyedül annyi mindent nem tudok hazacipelni, de az se állapot hogy naponta minimum 4ezret a boltban hagyok. Hogy oldjam meg?

Párom sajnos sokat dolgozik így rám hárul a feladat.

2023. aug. 8. 09:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 igen, lehet. (Amúgy tökre nem, mert keveset keresek, sokáig dolgozom és messze vannak tőlem a hiperek, de hagyjuk is.) Az is lehet, hogy én nem problémát keresek, hanem megoldást.
2023. aug. 8. 12:12
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgyis Győrben dolgozol, az nem opció, hogy minden másnap hazautazás előtt bemész egy nagyobb, olcsóbb boltba, és ott vásárolsz? Így nem kellene sokat cipekedned, azt az időt meg, amit ezzel elpazarolsz, visszakapnád ott, hogy nem kell a falusi boltba menned.
2023. aug. 8. 17:09
 23/28 anonim ***** válasza:
86%
Én vennék a Decathlonban egy jó erős és nagy túrahátizsákot, és azzal mennék bevásárolni 1-2 havonta. Esetleg vennék egy hűtőládát is, abban egy csomó kenyeret is lehet tárolni.
2023. aug. 8. 17:25
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23 Jaja, vagy gurulós bőröndöt/banyatankot. Ciki/nem ciki, én volt, hogy ezekkel mentem nagybevásárolni.
2023. aug. 8. 18:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
mint előttem is írták, banyatank. hétvégenként vagy amikor ráértek a pároddal bemehetnétek győrbe vonattal egy nagy bevásárlásra. a vasútállomástól nincs messze az interspar, lidl, még gyalog sem
2023. aug. 9. 01:13
 26/28 anonim ***** válasza:
78%

Mi úgy szoktunk bevásárolni, hogy van, hogy 1-2 hétig nem is kell boltba menni.

Nem tudom, hogy mekkora helyed van tárolásra.

Igaz, másfajta étrendet folytatunk, mint mások, mindenkinek különböző baja van, így sok minden kizárva.

2023. aug. 10. 19:32
 27/28 anonim ***** válasza:
Spar szállít hozzád. 1-3 munkanap a kiszállítás elvileg.
2023. aug. 11. 21:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A többiek hogyan oldják meg?
2023. aug. 11. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!