Hogy lehet két egyforma ízesítésű milkának eltérő
íze?
Figyelt kérdés
A meggyes milkáról van szó. Nagyon szeretjük, nagyon finom. A tölteléke és a csokija is. Viszont amit egy közeli kisboltban veszünk, annak mindig ilyen nugátos jellegű, ilyen olcsócsoki ízű a csokija.
Kétféle meggyes milka lenne?
Az nem lehet, hogy lejárt, mert többször jártunk már így, és nem egyszer új szállítmány volt a kisboltban belőle.
2023. okt. 1. 12:54
1/10 anonim válasza:
Nezed az aprobetut csomagolason, hol gyartottak? Rengeteg termek zavaroan kulonbozo mas gyartoktol. Es bar igaz ez az olcsobb rosszabb minoseg verzio, nyugaton is kaphato. Ferjem nem hisz nekem, Angliaban azonos uzletben a szolo ragogumi vagy a multipack eseteben pl egyikben olyan edesitoszer van, hogy kikopom, a masikat meg el tudom viselni.
2023. okt. 1. 13:02
2/10 anonim válasza:
Lehet más/régebbi gyártás esetleg rosszabb minőségű volt valamelyik alapanyag. Érted.. nem lehet minden 100%-ban ugyan olyan, hiszen a zöldség is eltérően édes vagy savanyú.. szóval oké, hogy ugyan úgy készül, de két különböző gyártás végterméke eltérhet kis mértékben.
2023. okt. 1. 13:05
3/10 anonim válasza:
Nem lehet más íze, ott valami turpisság van a dolog mögött. A gyárban három műszakban folyamatosan tesztelik kóstolással a termékeket, nem engedik meg, hogy eltérő ízű selejt kikerüljön. Olvasd el a leírását, hogy ott van-e eltérés!
2023. okt. 1. 13:35
4/10 anonim válasza:
Európa különböző régióiba mást gyártanak, lehetnek minimális eltérések.
2023. okt. 1. 14:00
5/10 A kérdező kommentje:
Állagra sem teljesen egyformák. Amit a boltban veszünk, azt felkockázni is alig lehet, mert könnyen törik a vékony csokiréteg, és a lágy töltelék kijön.
A kisboltban vettnél nincs ilyen. Nem annyira lágy a töltelék, és simán lehet kockázni.
Legközelebb összehasonlítjuk a csomagolást, aprólékosan.
2023. okt. 1. 15:08
6/10 anonim válasza:
Lehet valami piacon szerzi be ès hamisítvàny.
2023. okt. 1. 15:51
7/10 anonim válasza:
Ismerősöm sokáig Németországban szerezte be a csokikat olcsóbban és itthon terítette kisboltokban.
El tudom képzelni hogy más a gyártó ország.
Vagy más időpontban gyártották.
2023. okt. 1. 16:12
8/10 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy nálunk az egyed uralkodó kisboltos miért adja 600 forintért a kicsi milkát?
2023. okt. 1. 16:19
9/10 NTBS válasza:
Lehet régebbi vagy lejárt a szavatossága. Kaptam olyat anno ajàndékba.
2023. okt. 1. 16:40
10/10 anonim válasza:
"Állagra sem teljesen egyformák. Amit a boltban veszünk, azt felkockázni is alig lehet, mert könnyen törik a vékony csokiréteg, és a lágy töltelék kijön."
Ilyet az is okozhat, hogy régebbi vagy esetleg megolvadt szállítás/tárolás közben és újra szilárd lett..
De egyébként amit írtál, hogy "olcsó csoki" jellege lesz az ilyen tipikus szerintem azoknál a csokiknál amik sokat állnak, tehát régeik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!