Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit jelent az, hogy mindenmentes?

Mit jelent az, hogy mindenmentes?

Figyelt kérdés
Ugye alapból az ember arra gondol, hogy gluténmentes, laktózmentes, de milyen más feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy mindenmentes legyen egy élelmiszer?
2023. szept. 13. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt nem értem, ha mindentől mentes, akkor mi van benne? :D
2023. szept. 14. 18:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Muhaha 11-es, de kis viccig vagy. Kapaszkodj meg, tápanyagok vannak benne. Csak, mint említettem, a leggyakoribb allergéneket kihagyják belőle. Nagyon sok ember küzd változatos érzékenyéségekkel, nem annyira vidám így étkezni.
2023. szept. 14. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én pl ha munkahelyi összejövetelre készitek olyan kaját ami cukor, glutén, tej, szója és tojás mentes, akkor szoktam a társaságnak mondani hogy “mindenmentes” azaz minden allergiás ehet belőle. Hosszú lenne mindenkinek felsorolni a listát.
2023. szept. 15. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!