Korpás keksz (Koropovit) légmentes tárolására van valami bevált módszer?

Nem szoktam olyan kekszet enni, de ez megoldás lehet a kérdező számára, ha nagyon fontos.
Egyszer azért nézegettem az ilyen vákuumos dobozt, mert volt egy étrend-kiegészítő, amit nem érhetett pára, mert akkor elvesztette a hatékonyságát.
Lehet, hogy jó, ha van otthon egy ilyen doboz, de ki tudja - nem tudom, hogy mennyire lehet kihasználni.
Egy keksz miatt nem biztos, hogy megéri megvenni. Majd a kérdező kitalálja.
Köszönöm! Jó tudni, hogy ilyen is van, de ennyit biztos nem fogok a keksz problémára költeni.
"Reggeliző": drágább, rengeteg fölölösleges műanyagszemetet előállító megoldás, és nem eszem olyan kekszet, amiben cukor van. Egyébként szinte minden kekszben cukor van.
A Korpovit korpás keksz szuperegészséges, de kár, hogy a csomagolása olyan, hogy ha kibontom, már nem lehet úgy visszacsukni, hogy ne menjen bele levegő, egy-egy rekeszt le lehet könnyen vágni, de akkor meg átszúrja a külső csomagolást... Talán valami erősebb zacskóba kellene áttenni az egészet, és akkor azt le lehet zárni csipesszel szépen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!