Egy szlovák kelt nevű sört találtam a pincében. Kereken 20éve gyártották, de csak most került elő. Csattos üvegben légmentesen lezárva. Mit gondoltok nincs megromomolva?
Az íze az olyan mint kereken 20 éve, semmi ecetes/possadt íz..
Májcirózist vagy gyomorrontosást nem kívánok..
Annyit nem ér..
Meg annyira nem is értek a sörökhoz..
Kérdesem lenne aki jobban jártas a sörökben, létezhet olyan h 20 évig eláll egy sör ha fénymentesen és légmentesen van tárolva?
Lehetséges lehet ez?
A sör az nem bor meg pálinka, amik kihúzzák évtizedekig...
Én is pont erre hajasztam, h gáz a szaga, tuti nem!!!
De édeskés finom illata van, nem vagyok egy nagy alkesz, tényleg csak alkalomattán fogyasztok sört, de feltételezem, hogy egy romlott sörnek, orrfacsaró bűze lenne na meg íze...
De ez olyan mintha ha a gyárból jött volna ki pár napja...
Szóval ezért vagyok dillemmában , mert ez nem utal arra...
Csattos üvegben -> Csatos üvegben
possadt íz -> poshadt íz
hajasztam -> hajaztam (bár ez a szó abszolút nem illik ide)
alkalomattán -> alkalomadtán
olyan mintha ha -> olyan, mintha
dillemmában -> dilemmában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!