Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tudod mit jelent a TV paprika?...

Tudod mit jelent a TV paprika? Még ne nézz utána!

Figyelt kérdés
Én tudom mit jelent, csak nem vagyok benne biztos, hogy mindenki, és zavar, hogy még mindig ezt használják szinte az összes nagyobb sárga paprikára. A kisebbekre (színtől függetlenül) meg azt, hogy lecsópaprika, mintha meg kéne mondani, mire kell használni. Szerintem elég lenne minimális súlyt vagy méretet megadni, ami más zöldségnél/gyümölcsnél előfordul.

2023. aug. 12. 10:13
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#21 Te talán tudod, mi az a TV ebben az esetben, de aki nem, mert miért is kéne tudnia, az talán máshogy gondolja. Te pedig valami tanulatlan suttyó lehetsz, aki az embereket csak úgy tudja felosztani, hogy debil, vagy nem debil. Lehet, hogy nem vagy suttyó, de nekem is könnyebb ezt a módszert alkalmazni...
2023. aug. 12. 12:57
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Leírom én is tölteni való a TV paprika.

Ezt nem fogják törölni.

2023. aug. 12. 13:06
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem hiszem, hogy a továbbiakban reagálnék.
2023. aug. 12. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"a babapiskóta neve a többivel ellentétben nem a formájára utal, azaz nem úgy néz ki, mint egy baba, hanem elsősorban nekik szánták, ezért ez a neve, "

EZ megint tévedés, csak MO-on ez a neve, máshol Löffelbiskuit (azaz kanálpiskóta), Ladyfinger (azaz hölgyujj) és NEM babáknak készül, nem nekik való, hanem rengeteg sütemény, édesség alapanyaga, csak hogy egy - feltehetöen általad is ismertet említsek - a tiramisu, ami abszolút nem babaétel!

2023. aug. 12. 17:11
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
azt írja a net nálunk a babapiskóta pedig arra utal, hogy könnyen majszolható tészta, mely a babák első szilárd tápláléka.
2023. aug. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!