Tudod mit jelent a TV paprika? Még ne nézz utána!
Ez nem úgy van, hogy törölteted a válaszokat - ugyanis a HASZNOS válaszok maradnak, akár tetszik neked, akár sem.
Másrészt mi a kérdésed, ha nem az, amire válaszoltunk????
A súly/méret megadása semmit sem mond egy kezdö valakinek, másrészt a lecsópaprika nem cask méretben különbözik a többitöl, hanem minöségben is, a félfonnyadt erre még böven jó, ezért is szokták így megadni.
A töltenivalónál sem föleg a méret a lényeges, hanem a viszonylag egyenes, feszes, friss állag, amit könnyen lehet tölteni, a görbe, löttyedt, állott nem alkalmas erre.
Szerintem hülye megjegyzések kiírása helyett elöször próbálj meg megtanulni fözni, szerezz kellö gyakorlatot és akkor fel tudod majd fogni, miért adják meg így a paprika besorolását.
"csak nem szeretem, ha leírják valamihez, hogy mire való. Most pl. láttam babapiskótát, amit nyilván csak babáknak lehet adni"
Annak az a neve... Nem használati utasítás kezdő anyukáknak, hanem ennek a fajta keksznek a neve. Azt tudtad, hogy a macskanyelv csokiból van? A dunakavics meg igazából mogyoró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!