Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tudod mit jelent a TV paprika?...

Tudod mit jelent a TV paprika? Még ne nézz utána!

Figyelt kérdés
Én tudom mit jelent, csak nem vagyok benne biztos, hogy mindenki, és zavar, hogy még mindig ezt használják szinte az összes nagyobb sárga paprikára. A kisebbekre (színtől függetlenül) meg azt, hogy lecsópaprika, mintha meg kéne mondani, mire kell használni. Szerintem elég lenne minimális súlyt vagy méretet megadni, ami más zöldségnél/gyümölcsnél előfordul.

2023. aug. 12. 10:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
És a villanykörte nem ehető☝️
2023. aug. 12. 11:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#4 igazából az csak a moderátor kedvén múlik hogy mi marad és mi nem, bár tény hogy a haszontalanakat gyakrabban távolítják el.

a paprikáról sokáig nem tudtam de nem is foglalkoztatott, egyszer talán elkönyveltem tesco value -nak az előtagját mert abban az akciós újságban láttam épp :D de magamtól nem is következtettem volna ki. aztán megtudtam és azóta megjegyeztem

2023. aug. 12. 11:07
 13/25 A kérdező kommentje:

#13 "valami debil"? Ezt miből szűrted le? Szerinted inkább ezt magaddal kapcsolatban kéne megkérdezned, ha más embereket rögtön debilnek tartasz valami apróság miatt, ami neked nem tetszik. Pont mint az az autós, aki szerint minden "debil" szembe jön az úton...

A többieknek, a babapiskóta neve a többivel ellentétben nem a formájára utal, azaz nem úgy néz ki, mint egy baba, hanem elsősorban nekik szánták, ezért ez a neve, a többi nagyon vicces... Feltételezem, nem sok felnőtt szokott ilyet venni magának, és ennek talán ez a hülye név is az oka. A paprikák esetén simán lehetne pl. vastag és vékony húsúaknak hívni őket. Aki főzni akar, majd eldönti, hogy az adott ételhez melyik a legmegfelelőbb.

2023. aug. 12. 11:56
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Babapiskózából készül nagyon sok süti, pl sokan abból készítik a tiramisut. Babáknak meg manapság a legkevesebben adják, mert tiszta cukor, és igyekeznek a mai anyukák kevesebbet adni a gyerekeiknek.
2023. aug. 12. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
19%
Sose értettem, mi köze a tévének a paprikához. Valami agyas találta ki.
2023. aug. 12. 12:04
 16/25 anonim ***** válasza:
34%
#15: A tiramisu babapiskótából készül, nem sokan készítik abból.
2023. aug. 12. 12:05
 17/25 A kérdező kommentje:
#16 Feltételezem, hogy a zöldségesnél vagy a piacon a pár centi széles táblákra nehezen fért volna ki, hogy töltenivaló, így lett (emlékeim szerint előbb) T.V., majd csak TV. Máshol persze kifért volna, de valamiért maradtak ennél.
2023. aug. 12. 12:15
 18/25 Metionin ***** válasza:
100%
Én tudom, mert anyám mindig így kérte a zöldségesnél, magát a rövidítést csak akkor láttam, amikor már városba költöztem és ott volt hipermarket.
2023. aug. 12. 12:17
 19/25 A kérdező kommentje:
#15 Nem azt írtam, hogy nekik való, hanem hogy nekik szánták anno...
2023. aug. 12. 12:21
 20/25 qkker1 ***** válasza:
63%

"tele-vízió paprika"

Így van, és csakis tv-nézés közben lehet rágcsálni!

2023. aug. 12. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!