Tudod mit jelent a TV paprika? Még ne nézz utána!
#4 igazából az csak a moderátor kedvén múlik hogy mi marad és mi nem, bár tény hogy a haszontalanakat gyakrabban távolítják el.
a paprikáról sokáig nem tudtam de nem is foglalkoztatott, egyszer talán elkönyveltem tesco value -nak az előtagját mert abban az akciós újságban láttam épp :D de magamtól nem is következtettem volna ki. aztán megtudtam és azóta megjegyeztem
#13 "valami debil"? Ezt miből szűrted le? Szerinted inkább ezt magaddal kapcsolatban kéne megkérdezned, ha más embereket rögtön debilnek tartasz valami apróság miatt, ami neked nem tetszik. Pont mint az az autós, aki szerint minden "debil" szembe jön az úton...
A többieknek, a babapiskóta neve a többivel ellentétben nem a formájára utal, azaz nem úgy néz ki, mint egy baba, hanem elsősorban nekik szánták, ezért ez a neve, a többi nagyon vicces... Feltételezem, nem sok felnőtt szokott ilyet venni magának, és ennek talán ez a hülye név is az oka. A paprikák esetén simán lehetne pl. vastag és vékony húsúaknak hívni őket. Aki főzni akar, majd eldönti, hogy az adott ételhez melyik a legmegfelelőbb.
"tele-vízió paprika"
Így van, és csakis tv-nézés közben lehet rágcsálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!