Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van tele a kolbász...

Miért van tele a kolbász csonttal?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, a kolbász tele van apró csont darabokkal, de vajon miért? Mindenképp muszáj beletenni, vagy csak hanyagságból kerül bele? Darálnak mindent amit találnak, nem számít mi az? Emiatt van egy rossz érzésem amikor eszem, annak ellenére hogy az íze finom lenne.

2023. aug. 8. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Véletlenül belekerült egy csontos húsdarab a darálóba. Nem kell ezt túlgondolni. :D
2023. aug. 8. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Én találtam már hurkában egész zápfogat is. Az hogy ment át a darálón, nem tudom, de világos így, hogy tényleg finom sertéshúsból van az áru.
2023. aug. 8. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés adott szófordulat nem igazán passzol ide.

Ha valóban csont, akkor az véletlenül került bele, porcogó szokott lenni az olcsó készítményekben. Bizonyos százalék még belefér az előírásokba.

2023. aug. 8. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó, azért értelmes ember felismeri a csontot.. A porc egészen más. Én is találkozok csonttal kolbászban és nem csak olcsó termékekben, drágában is.. Vele jár, a húsban akadhat ilyen. Természetes.. Csak azért ne legyen túl sok.
2023. aug. 8. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Olcsóbb vágóhídi kolbászba beleesik minden.
2023. aug. 8. 14:51
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
60%
Szerintem ez a jóöreg mindentbele hàzikolbi esete.
2023. aug. 8. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
#2 emberi fog volt, vagy a disznóé? egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ez megtörtént
2023. aug. 8. 16:47
 8/9 Justinianus ***** válasza:
39%

"Szerintem ez a jóöreg mindentbele hàzikolbi esete."

Ja, nem is a bolti az olcsó xar, hanem amit háztájiban magának csinál az ember. Te lángész.

2023. aug. 8. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsére olyan henteshez járok, akinek igényes ember készíti a kolbászt, és sem porcogó, sem csont nincs a házikolbászban. És finom is...
2023. aug. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!