Tartósító ízű kolbász?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ma vettem a piacon egy kolbászt, aminek olyan íze van, mint régen a befőtt vagy lekvár tetején a fertőtlenítőnek. Nem tudtam kideríteni, hogy valójában mi ez, mitől van a mellékíz, mert nem csak nemrég kóstoltuk meg, az árus rég hazament. El lehet ezt távolítani bármivel? Vagy ki kell dobni az egészet? Az íze így nem jó, azt meg nem is tudom, káros-e.
A normális válaszokat köszi.
2023. máj. 6. 17:41
1/2 anonim válasza:
Régen szalicil volt a befőttek tetején, amit ma már nem árulnak erre a célra, mert millió egészségkárosító hatása van.
Szépen visszaviszed a legközelebbi piaci napon és megmondod, hogy a tartósítószer nem való kolbászba! Ha nem akarja visszaadni az árát, mondd neki, hogy a NÉBIH-nél bevizsgáltatod és feljelented.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. máj. 6. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!