Ez a kolbász nem romlik?
Figyelt kérdés
Ma délután a REÁL-ból vettem kolbászt. Az a neve, hogy "Balmaz füstölt kolbász" Nem a hűtőben volt, hanem a hűtő tetején egy tálcán. Nyilván hűtést nem igényel.
Megkérdeztem a pultost, hogy ez a kolbász nem romlandó, azt mondta, hogy "hasát...", nem úgy mint a párizsi, de ilyen 20 fok felett ne tároljuk. Megvettem. Nyilván a boltban nem hűtve tárolták, de nem is ment klíma, gondolom 20 foknál több volt, nem tudom mióta van a boltban a táskámban van azóta, kint délután 27 fok volt, most 20 fok van még soká érek haza. Nem romlik szerintetek?
2023. jún. 2. 20:37
1/3 anonim válasza:
Semmi baja sem lesz. A füstölés egyfajta tartósìtási technika. Nyugodtan megeheted.
2/3 anonim válasza:
Nem romlékony, egy-kettőre nem is romlik meg.
3/3 anonim válasza:
Házi füstölt kolbászt sem a hűtőben kell tárolni hanem kamrába hűvös helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!