Jó lesz e a húsos káposzta (székelykáposzta), ha csirkehúsból és savanyú káposztából készítem?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 17:05
1/6 Ársapkás Alispán válasza:
Én már ettem, nem rossz csirkéből.
2/6 anonim válasza:
Nyugodtan készítsd el, így is finom.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2023. júl. 31. 18:05
4/6 anonim válasza:
Csak nem szabad olyan sokaig enni. Serteshussal tobb napig elall.
6/6 anonim válasza:
A savanyú káposzta az alap, húst pedig olyat tegyél bele, amilyet szeretsz. Csináltam már csirkemellből is, amikor csak az volt otthon a fagyon, de mi szeretjük zsíros húsokkal is, pl. bőrös császár, és úgy, ha van benne egy kis füstölt is, pl. kolozsvári szalonna, az íze miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!