Miből tudok otthon olcsó jégkrémet csinálni?
Figyelt kérdés
Miből tudok otthon olcsó jégkrémet csinálni?
Az alapanyagot beletenném egy műanyag pohárba, bele egy pálcikát és lefagyasztom.
Kicsit sokallom a 400 forintos fagyit meg az 1000 forintos jégkrémet.
2023. júl. 29. 22:41
1/6 anonim válasza:
Vannak olcsó jégkrémek, pl az Aldiban 2.5 l-es, kilója kb 500 Ft, szerintem olcsóbbat nem tudsz csinálni
2/6 anonim válasza:
Én próbálkoztam, de élvezeti értékre gyenge lett miden, tele volt jégkristályokkal. (szörp, turmix, gyümölcslé, gyümölcspép)
4/6 anonim válasza:
Én gyümölcsjoghurtot szoktam lefagyasztani (Spar barackos vagy málnás krémjoghurt, biztos mással is jó). Igen, lesznek benne jégkristályok, de szerintem finom. Az aldisat árban nem veri mondjuk.
5/6 anonim válasza:
4
A natúr joghurt olcsóbb és jobb is szerintem.Aztán azt azzal ízesíti az ember amivel akarja.Mondjuk méz,fahéj,facsart citromlé.Aztán fagyasztás után készen van a citromos jeges nyalat.
6/6 anonim válasza:
Ízesített joghurt lefagyasztva. Sorbet- fagyasztott gyümölcsöt ossze turmixolsz. Ebbe tehetsz akármilyen ízelítőt. Csinálsz limonádét, vagy szörpöt és azt fagyasztod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!