Vásárlás után a felvágottat mibe teszitek bele otthon?
Figyelt kérdés
A boltban becsomagolják valami papírszerűségbe. Eddig mindig ezzel együtt tettem a hűtőbe, visszacsomagolva. Ma gondolkoztam el, hogy máshogy is lehetne talán.2023. jún. 6. 20:32
1/17 anonim válasza:
Hát beleteszed mondjuk egy zárható ,fedeles műanyag dobozba.Aztán kész.Abban sem szárad ki.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jún. 6. 20:37
6/17 anonim válasza:
én nem szoktam ilyen papírba csomagolós felvágottat venni
7/17 anonim válasza:
Mi is benne szokruk hagyni, de pl légmentesern záró dobozba, vagy (Ikeás) zacsiba, vagy ilyesmikbe. Csak a legjobb ha nem éri levegő, mert ott hamar lehet ,,baja".
8/17 anonim válasza:
Műanyag dobozba teszem. Van egy kifejezetten felvágottakhoz való műanyag dobozom, ami több emeletes, de szét lehet szedni szintekre, és ilyen nagyon lapos dobozokból áll, amibe pont egy sor felvágott vagy szeletelt sajt belefér. Így nem foglal sok helyet a hűtőben.
9/17 anonim válasza:
Mi műanyag dobozba tesszük, sokkal tovább marad friss így
10/17 anonim válasza:
Egy sima zárható zacskó is megoldja, hogy ne száradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!