Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vásárlás után a felvágottat...

Vásárlás után a felvágottat mibe teszitek bele otthon?

Figyelt kérdés
A boltban becsomagolják valami papírszerűségbe. Eddig mindig ezzel együtt tettem a hűtőbe, visszacsomagolva. Ma gondolkoztam el, hogy máshogy is lehetne talán.

2023. jún. 6. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vákuumos dobozba, de kimérve nem szoktam venni. Ha felbontom a csomagoltat, és nem fogy el egyszerre, akkor levákuumozom.
2023. jún. 7. 07:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amibe vettem abba marad, papirba.
2023. jún. 7. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Alufóliába csomagolom, és úgy megy a hűtőbe.
2023. jún. 7. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Előre csomagoltat szoktam venni, a saját csomagolása elég neki ahhoz, hogy felbontva se romoljon meg a lejárat előtt.
2023. jún. 7. 09:39
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A saját papírjában marad. De még aznap vagy maximum másnap megesszük. Addig meg kibírja benne.
2023. jún. 7. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag zárható dobozba, mert nem szeretem, amikor a hűtőben lévő dolgok átveszik xy étel szagát, és pl egy füstölt árunak van illata :)
2023. jún. 7. 12:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy sima lapos tányérra teszem és azt lefedem folpackkal . Nem kell ezt túlbonyolítani, 2-3 nap múlva úgyis elfogyolódik aztán lehet venni az újabb adagokat .

Nagy sparos zalaik meg marhapárizsik meg fokhagymás felvágottak jajj de finom is

2023. jún. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!