Epekímélő receptek?
Figyelt kérdés
Nem rég derült ki, hogy epeköves és veseköves is vagyok. Az orvos epekímélő diétát javasolt. Valaki tud pár finom és egyszerű receptet írni? Előre is köszönöm ;)2023. júl. 28. 07:05
1/9 anonim válasza:
Kevés - majdnem semmi zsiradék használata, puffasztó ételek kerülése, alkoholmentessség, illetve az etel mennyiségének csökkentése
3/9 anonim válasza:
Bármi ami nem tul fuszeres, nem tul zsiros, nem tul savanyu es nem tul savas.
Pl ananászos tejszines csirkemell zoldborsos kuszkusszal
4/9 anonim válasza:
Nekem volt epekövem,jó sok-szerencsére már megműtöttek.
Minimális zsiradék,kevés fűszer,nulla hagyma és paprika.
Alkoholt nem szabad inni..
Tüneteid vannak?
5/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs azóta se
2023. aug. 27. 07:08
6/9 A kérdező kommentje:
Ettem pedig hagymàt, paprikàt, paradicsomot, uborkàt is már azóta persze csak mértékkel.
2023. aug. 27. 07:09
7/9 anonim válasza:
Azt egyél, ami jól esik és amitöl nincs bajod.
8/9 anonim válasza:
Hogy vagy azóta?4-es válaszoló vagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére azóta sincs problémám. Közbe meg is szültem mert terhes voltam de gond nélkül ment minden. Elvileg műteni kéne de nem igazán szeretném.
2023. nov. 24. 09:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!