Milyen tojás a jó tojás?
Az egyik (magyar) nagyáruházban vettünk 60 tojást az ünnepek miatt.
Kemény tojást (is) csináltunk.
A héja apróra töredezett, alig lehetett megpucolni, pedig tettünk sót a főzővízbe, aztán hűtöttük is, mégis iszonyat volt az egész!
Aztán meg nem lehetett a tojás-szeletelővel felvágni, mert olyan vastag "bőr" vagy mi a bánat volt rajta. Hát nem szégyen, hogy ilyen szarokkal etetik az embert?!
Lehet ha megnézted volna még magyar sem lett volna hanem pl lengyel.
Én például termelőtöl veszem és nyilván mindig friss mert cserélődik az áru.
Általában a nagyon FRISS tojást nem lehet megpucolni.
Egyébként meg a belsö hártyát minden esetben le kell szedni szeletelés elött, mert azt nem vágja a szeletelö
Az a jó tojás, ami nem romlott.
Azzal a bőrrel együtt kellett volna leszedni a héját és akkor nem törik, hanem lejön nagyobb darabokban.
„Hát nem szégyen, hogy ilyen szarokkal etetik az embert?!”
De, az. Tyúkpetesejtet etetnek velünk, miközben emberek vagyunk. Akkor már miért nem emberi petesejtet eszünk? Én mindenesetre évek óta nem vettem tojást, előtte is csak bio-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!