Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Írnátok olyan ételeket,...

Írnátok olyan ételeket, amikkel megy a nyers hagyma?

Figyelt kérdés

Szóval arra jöttem rá, hogy nem eszek elég hagymát, ami a világ egyik legegészségesebb zöldsége. Így olyan ételeket várok, amikkel nagyon megy. Nyilván a kolbász, szalonna, zsíroskenyér mesterhármason kívül, mert ezekkel elengedhetetlen számomra.

Sok hagyma alapú ételt főzök, de valahogy szeretném nyersen is többet fogyasztani.

Köszi szépen!

tegnap 09:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Én rakott krumplira szoktam karikázni, sokan pedig kocsonyára. Illetve salátákba is rendszeresen teszek szeletelt hagymát. A kocsonyát még nem kóstoltam hagymával, de ami késik, nem múlik.
tegnap 10:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden zöldség iszonyat egészséges és egyik sem egészségeyebb vagy egéyzségtelenebb a másiknál.

Ráadásul mindben vannak olyan anyagok amik nyersen és olyanok amik hőkezelve hasznosulnak jobban. Ezért fontos a változatos étkezés fajtára és elkészítésre vonatkozóan is.

Én zöldségkrémekbe szoktam tenni. Pl egy konzerv babot ledarálok fél fej hagymával (lilát szoktam) és az mehet púpuzva a kenyérre. Kiváló reggeli vagy vacsora

tegnap 10:25
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon sok mindenhez eszem hagymát. Sülthúsok, bizonyos főzelékek, pl sárgaborsó. Felvágottakhoz, szalámikhoz, májkrémes kenyérhez. A kőrözöttbe eleve kell tenni, az is nagyon finom :) Paradicsomsalátába is elengedhetetlen :) tojásételek (rántotta, tükörtojás) Sok ételhez passzolhat 😁😁😁😁😁
tegnap 10:25
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
2-es! Na ezt kipróbálom!
tegnap 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Körözött, tojáskrém. Férjem a babfőzelékbe teszi tálalás után, én most egy szerb étteremben kaptam a grilltálhoz.
tegnap 11:42
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Salatába simán mehet,legjobb a lila
tegnap 12:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Főzelékbe reszelj , szendvicsbe zsemlésbe bármilyen szalámi kolbász csmell hez jó célszerű a belsőbb köröket , lilahagyma is jó .
tegnap 12:16
 8/14 anonim válasza:
100%
Nagy hagyma imádó vagyok, én eszem bundás kenyér vagy rántotta mellé, nekem bármilyen szendvicsbe mehet, de salátába is, bablevesbe is rakok apróra kockázott hagymát a tányéromba, sült kolbász mellé is finom, gyroszba és hamburgerbe is sokat teszek magamnak.
tegnap 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
4%
Semmi!
tegnap 12:31
 10/14 anonim válasza:
100%
A hagymás vajkrém és a jó hagymás tepertőkrém is fincsi, ezekkel nagyon finom a piritós!
tegnap 12:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!