Írnátok olyan ételeket, amikkel megy a nyers hagyma?
Figyelt kérdés
Szóval arra jöttem rá, hogy nem eszek elég hagymát, ami a világ egyik legegészségesebb zöldsége. Így olyan ételeket várok, amikkel nagyon megy. Nyilván a kolbász, szalonna, zsíroskenyér mesterhármason kívül, mert ezekkel elengedhetetlen számomra.
Sok hagyma alapú ételt főzök, de valahogy szeretném nyersen is többet fogyasztani.
Én rakott krumplira szoktam karikázni, sokan pedig kocsonyára. Illetve salátákba is rendszeresen teszek szeletelt hagymát. A kocsonyát még nem kóstoltam hagymával, de ami késik, nem múlik.
tegnap 10:21
2/14 anonim válasza:
Minden zöldség iszonyat egészséges és egyik sem egészségeyebb vagy egéyzségtelenebb a másiknál.
Ráadásul mindben vannak olyan anyagok amik nyersen és olyanok amik hőkezelve hasznosulnak jobban. Ezért fontos a változatos étkezés fajtára és elkészítésre vonatkozóan is.
Én zöldségkrémekbe szoktam tenni. Pl egy konzerv babot ledarálok fél fej hagymával (lilát szoktam) és az mehet púpuzva a kenyérre. Kiváló reggeli vagy vacsora
tegnap 10:25
3/14 anonim válasza:
Én nagyon sok mindenhez eszem hagymát. Sülthúsok, bizonyos főzelékek, pl sárgaborsó. Felvágottakhoz, szalámikhoz, májkrémes kenyérhez. A kőrözöttbe eleve kell tenni, az is nagyon finom :) Paradicsomsalátába is elengedhetetlen :) tojásételek (rántotta, tükörtojás) Sok ételhez passzolhat 😁😁😁😁😁
tegnap 10:25
4/14 anonim válasza:
2-es! Na ezt kipróbálom!
tegnap 10:29
5/14 anonim válasza:
Körözött, tojáskrém. Férjem a babfőzelékbe teszi tálalás után, én most egy szerb étteremben kaptam a grilltálhoz.
tegnap 11:42
6/14 anonim válasza:
Salatába simán mehet,legjobb a lila
tegnap 12:09
7/14 anonim válasza:
Főzelékbe reszelj , szendvicsbe zsemlésbe bármilyen szalámi kolbász csmell hez jó célszerű a belsőbb köröket , lilahagyma is jó .
tegnap 12:16
8/14 anonim válasza:
Nagy hagyma imádó vagyok, én eszem bundás kenyér vagy rántotta mellé, nekem bármilyen szendvicsbe mehet, de salátába is, bablevesbe is rakok apróra kockázott hagymát a tányéromba, sült kolbász mellé is finom, gyroszba és hamburgerbe is sokat teszek magamnak.
tegnap 12:26
9/14 anonim válasza:
Semmi!
tegnap 12:31
10/14 anonim válasza:
A hagymás vajkrém és a jó hagymás tepertőkrém is fincsi, ezekkel nagyon finom a piritós!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!