Bab, lencse, hajdina szavatossági ideje?
Figyelt kérdés
Kamrarendezésnél találtam babot, lencsét, hajdinát műa. zacskóban bekötve, fedeles dobozban 3 babérlevél társaságában :-) Nem tudom mikori, legalább 3 éves. Kibontottam, egyikben sem látok semmi mozgást ;-). Jók lehetnek ezek valamire,(Babzsáknak, kísérletezésre, vetőmagnak, akárminek) vagy kuka?2023. júl. 8. 18:46
1/3 anonim válasza:
Magnak még talán. Csíráztass ki néhányat vizes vattában. De ne tűző napon, mert pillanat alatt elpárolog a nedvesség.
2/3 anonim válasza:
Pont vetőmagnak már nem hiszem hogy jó.
De nyugodtan megfőzheted ha nincs benne mozgás.
3/3 anonim válasza:
hajdina nagy eséllyel teljesen jó
babbal, lencsével kipróbálnám kis adagon a helyedben hogy megfő-e. ha éjszakás áztatás és 2 óra főzés után megfő akkor jó, ha kemény marad, az már sose fog megfőni és akkor mehet diy célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!