Ma főztem olyan fozőtejszínnel,aminek márciusban lejárt a szavatossága, ízre jó volt. A párom evett a kajából délben, délután már ment a hasa.Romlott lehetett a tejszín?Én is ettem belőle,nekem semmi bajom.
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 23:09
11/17 A kérdező kommentje:
UHT fozotejszin volt.
2023. jún. 13. 08:48
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, miért lepődsz meg, hogy egy több hónapja lejárt cucc lehet romlott is… És nem mindig érződik az ízén, ez csak egy itt elterjedt tévhit, hogyha vmi ízre jó, tutira nincs baja. A te szervezeted valószínűleg erősebb ebben a tekintetben.
13/17 anonim válasza:
"UHT fozotejszin volt."
Kicsit használd már az agyadat.
14/17 anonim válasza:
Nem lehetett romlott, azt éreztétek volna ízben, és nem esett volna jól az ennivaló sem. Valószínűleg túl sok volt neki a tejszín, és fogyaszthatott más, hasonló hatású élelmiszert is aznap. Gondolok itt rostos gyümölcsre, kávéra, gabonapehelyre tejjel, stb.
Egyedül a hús az, ami tényleg komoly gondot tud okozni, de annak is előbb lesz színváltozása és szaga, ha addig megfelelően volt tárolva.
15/17 anonim válasza:
Mondjuk kidobnám azt a csajt, aki négy hónapja lejárt tejszínből készít kaját - persze, ha nem ette volna meg, akkor meg itt nyávognál, hogy mekkora tuskó. Hát, jelen esetben csak te vagy az.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem négy hónap,hanem 2,5 hónapja járt le.
Szegény utolsó hozzaszóló... Lehetnek gondjai, aki ilyen agresszív kommentet ír látatlanban. Érdemes lenne ezen dolgozni kicsit,hogy jobb emberre válj.
2023. jún. 13. 13:23
17/17 anonim válasza:
Ha UHT tejszín volt, akkor semmi baja nem volt. Jártam már így én is, utólag néztem meg a szavatosságot. Szerintem férjed érzékeny valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!