Ha a mogyoróvajat összeturmixolom vízzel, csökken az eltarthatósága?
Figyelt kérdés
Van itthon mogyoróvajam, de túl szilárd. Azt szeretném, hogy folyósabb legyen. Olajjal nem szeretném hígítani.
Alapból hónapok alatt fogy el egy üveg. Ha felvizezem, akkor is jó hónapokig?
2023. máj. 25. 16:56
1/4 anonim válasza:
Sajnos igen, csökkeni fog. Pont azért áll el sokáig mert nem hidratált, kevesebb baci telepszik meg.
Marad az olajjal higítás vagy a melegítés.
Esetleg az ha kevés mennyiséget higítasz, ami hamar fogy
2/4 harebell válasza:
Ha szobahőmérsékleten is túl szilárd, szerintem legjobb megoldás az olajjal higítás, vagy használhatsz pl kókuszzsírt is. Miért nem szeretnéd?
3/4 A kérdező kommentje:
Mert amúgy is rengeteg zsír van benne, és én nem szeretnék ilyen mennyiségű olajat egy étkezésre bevinni a szervezetembe.
2023. máj. 25. 18:46
4/4 anonim válasza:
A mogyoróvaj 80 százalékban zsír, méghozzá jófajta zsír. Ha higítod minőségi zsírral, ugyanott tartasz. Pl hodegen sajtolt oliva, salataolaj, kendermagolaj stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!