Hogyan vákumozzam le a főtt kukoricát?
Figyelt kérdés
Horgászathoz kell!!Sikerül meg főznöm ! Le is vákumozom, be is süti a gép a zacskót rendesen ! Csak miután be rakom a hűtőbe pár nap múlva olyan lesz mind ha nem is lenne vákumozva ! Nem puff ad a zacskó de nem is légmentes! Ez mitől lehet ? Hogyan javítsam?2023. máj. 16. 21:44
1/3 anonim válasza:
Probáld meg elöször lehüteni a tárolási hömérsékletre és utána lezacskozni.
2/3 anonim válasza:
Sok levegő szorul a szemek közé és egy háztartási vákuumozó nincs olyan erős mint az ipari.
De már jön az idő amikor az erjesztett kukorica fogósabb.
Nem is hűteném.
3/3 anonim válasza:
Láttam egy videót a házi vákuumozásról. A pasi belemerítette a fagyasztós zacskót egy lavór vízbe, miközben annak a szája (nyitva) kint volt a vízből, a víz alatt kinyomkodta a levegőt és még abban az állapotában lezárta.
Az eredmény tökéletesnek látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!