Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan vákumozzam le a főtt...

Hogyan vákumozzam le a főtt kukoricát?

Figyelt kérdés
Horgászathoz kell!!Sikerül meg főznöm ! Le is vákumozom, be is süti a gép a zacskót rendesen ! Csak miután be rakom a hűtőbe pár nap múlva olyan lesz mind ha nem is lenne vákumozva ! Nem puff ad a zacskó de nem is légmentes! Ez mitől lehet ? Hogyan javítsam?

2023. máj. 16. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg elöször lehüteni a tárolási hömérsékletre és utána lezacskozni.
2023. máj. 17. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok levegő szorul a szemek közé és egy háztartási vákuumozó nincs olyan erős mint az ipari.

De már jön az idő amikor az erjesztett kukorica fogósabb.

Nem is hűteném.

2023. máj. 17. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Láttam egy videót a házi vákuumozásról. A pasi belemerítette a fagyasztós zacskót egy lavór vízbe, miközben annak a szája (nyitva) kint volt a vízből, a víz alatt kinyomkodta a levegőt és még abban az állapotában lezárta.

Az eredmény tökéletesnek látszott.

2023. máj. 17. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!