Hogyan jobb enni a hagymát?
Figyelt kérdés
Sülve is ugyanannyi a vitamintartalma és a hatása mint nyersen? Melyik hatásosabb, a lila, vörös vagy a fehérhagyma? Melyik jobb immunerősitésre?#nyers, vagy, sült, esetleg, főtt, hagyma,
2022. dec. 20. 11:14
2/8 anonim válasza:
Őszintén kétségeim vannak afelől, hogy ez annyit számítana, persze nem tudom.
3/8 anonim válasza:
immunerősítésre?
HOl olvastál erről?
5/8 anonim válasza:
Fokhagymával óvatosan mert könnyen leviszi a vérnyomást.
6/8 anonim válasza:
A hagyma vitamintartalma minimális.
Immunerősítésre a fokhagyma jobb.
7/8 anonim válasza:
6. A hagyma, fajtától függetlenül rengeteg C- és B6-vitamint, káliumot és folsavat tartalmaz. A fokhagymában szintén rengeteg C- és B6-vitamin található, továbbá kálium, kalcium, foszfor, réz és mangán.
A hagymákban mindemellett olyan fitokemikáliák is megtalálhatóak, melyek pozitívan hatnak az immunrendszerünkre, és csökkentik a rákos megbetegedések kialakulásának a veszélyét.
***
Immunerősítőnek mindegyik jó. Természetesen nyersen jobb. A hőre érzékeny vitaminok miatt.
8/8 A kérdező kommentje:
7/7 anonimnak. Nagyon köszönöm a válaszát!
2022. dec. 20. 21:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!